2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
برای خارج شدن از چرخه تناسخ نباید تولید مثل کنی

ما بچه هامون بیمارن و خوب نمیشن امیدی نداریم به این دنیا و زندگی

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس روحتون ب تکامل نرسیده واسه بیماریه...مشکلشون چیه گلم

همشون بیماری ژنتیکی دارن 

چی واسه بیماریه؟

تو تکامل کلا نباید تولید مثلی داشته باشن یا اگه بچه ها فوت شن نمیشه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

یه مکان‌ها و یه آدمایی یهویی میاد توی ذهنم که تاحالا توی عمرم ندیدمشون .. نمیدونم اون آدما کی هستن خیلی هم برام اتفاق افتاده از بچگی تا الان البته الان بیشتر شده .. هر دفعه هم یه آدم جدید .. خواب نیستم ها کاملا بیدارم یهویی قیافه یه آدمایی میاد توی ذهنم زن مرد پیر جوان و بچه .‌.. دلیلشو نمیدونم ..

یه مکان‌ها و یه آدمایی یهویی میاد توی ذهنم که تاحالا توی عمرم ندیدمشون .. نمیدونم اون آدما کی هستن خ ...

تو زندگی قبلیت اون ادما نقش مهمی داشتن... من ی خاطره تو ذهنمه انگار بابام مامانمو دارع کتک میزنه بعد میبرتش ت  حموم صدای جیغ و داد و کتک کاری همسایه ها هم جمع شدن ولی ب مامان و بابام ک گفتم گفتن همچین چیزی نبوده

💔

کاش ی راهی بود کامل یادمون میومد..ی چیزی برام‌جالبه.یکی از اقواممون از اب میترسید سمتش نمیرفت انگار ک تو زندگی قبلیش از آب مرده باشه بعد همین چند ماه پیش بنده خدا تو آب خفه شد..بمیرم براش

کاش ی راهی بود کامل یادمون میومد..ی چیزی برام‌جالبه.یکی از اقواممون از اب میترسید سمتش نمیرفت انگار ...

من از اب میترسم وای 🤦🏻‍♀️ حتی توی استخر رو نگاه میکنم سرم گیج میشه قلبم میاد دهنم 

من از اب میترسم وای 🤦🏻‍♀️ حتی توی استخر رو نگاه میکنم سرم گیج میشه قلبم میاد دهنم

منم همینطور..بوشهر بودیم مسافرت دریا رو میدیدم قلبم مچاله میشد..از ارتفاع هم میترسم..منو ب زور بردن تو قایق اینقدر گریه کردم ک نگو

تو زندگی قبلیت اون ادما نقش مهمی داشتن... من ی خاطره تو ذهنمه انگار بابام مامانمو دارع کتک میزنه بعد ...

آره منم همین فکر رو میکنم .. از خفگی و جای تنگ هم خیلی میترسم..همش به شوهرم میگم من توی زندگی گذشتم بر اثر خفگی مُردم‌‌.. در حدیه که وسط زمستون پتو رو کامل نمیکشم رو سرم یا پاهام باید از پتو بیرون باشه وگرنه احساس خفگی میکنم