2777
2789
عنوان

امروز تون چطور بود خیلی دلم میخاد بدونم امروز هرکسی چطور گذروند

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 61 پست
خدارو شکر خیلی خوش گذشتبا دختر داییم کلی گفتیم و خندیدیمکلی ادا در آوردیمبازارم گشتیمیه کافی شاپم رف ...

امروز روز خوبی داشتی پس

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود بیدار شدم،یه سری کار اینترنتی داشتم ،باید یه سری مطالب توی گروه های کلاس هام میگذاشتم،حدود ۱۰ صبحانه خوردیم،دخترم رو حموم بردم،رفتم آرایشگاه، ناهار پختم،همسر آمد خوردیم،جمع و جور کردن خونه و رسیدگی به کارهای خونه،عصر هم رفتم روضه خونه ی فامیل،خیلی وقت نیست اومدیم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خیلی خیلی خوب نبود با سردرد شدید بیدار شدم ژلوفن خوردم رفتم خونه مامانم گرما زده شدم اومدم خونه خودم ...

الان سر دردت خوبه؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

ساعت ۱۱ پاشدم   تا ساعت ۱ منگ بودم تو جام   چون دیشب از صبح تا شب دکتر بودم و خسته بودم  برا میگرنم و   اعصابم 

خونه ب هم ریخته یه عالم ظرف نشسته

ساعت چهار ب زور برا اینکه نمیرم پاشدم غذا پختم خوردم 

تا ساعت ۶ نی نی سایت گردی

ساعت ۶ خواهرم زنگ زد دارم میام    پاشدم تند تند کار کردم ظرفا رو شستم تا ساعت ۷

۷ اومد چای و میوه خوردو یکم صحبت کردیم و ساعت ۸ رف

ساعت ۸ هست و دارم نی نی سایت گردی میکنم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
اول صبح پا شدم صبحونه آماده کردم شوهرم رفت سر کار منم به کارای خونه رسیدم همه کارا رو انجام دادم کلی ...

بیینم گلا رووو 😍😍😍

الان سر دردت خوبه؟

یکم سرگیجه دارم ولی به نسبت صبح عالیم 🩷

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

من تقریبا ۴ بیدار شدم برای نماز 

بعد با شوهرم رفتیم یکم پیاده روی و بعدش هم دوتایی نشستیم تو مغازه 

ظهر هم شوهرم نهار نمیخوره خودمم از غذای دیشب یکم مونده بود داغ کردم خوردم بعد از ظهر دوباره رفتیم مغازه تازه اومدیم خونه 

الانم شوهرم داره آشپزی میکنه چون آشپزی ش عالیه 

دیگه منتظرم غذا حاضر شه 

بنده ۹ بیدار شدم صبحونه رو زدم تو رگ اومدم برم باشگاه ک مامان گوشمو گرفت بردم بازاراز ۱۰ تا ۳ بعد از ...

وای چقدر خوب رفتی بازار خیلی دلم هوس بازار رفتن کرده😂 چی خریدید حالا؟

صبحم با دیدن طلوع خورشید شروع شد بعدم صبحونم رو خوردم و رفتم باشگاه؛چند تا کتاب گرفتم و اومدم خونه و ...

چه مفید و عالی 😍

اهل کتابین؟

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

ولی تاپیکتون خیای جالب بود😉

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹
هیچی ساعت هفت و نیم پاشدم شوهرم فرستادم سرکار خودمم خوابیدم تا یازده بعدم پاشدم یکم به کارام رسیدم ی ...

چه زن خوبی😂 شوهرت تا تو باهاش نخابی نمیخابه؟