2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 213 پست
یه بار تاریخ مهاجرتشون رو بخونید ببینید تاریخ تاسیس طالبان کی بوده چرا مهاجرت رخ داده و...

من حوصله ندارم تاریخ تمدن باشکوه عظمت خودمو ول کنم برم برای اون مغولای بو گندو رو بخونم 

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
😁باشه

ببین به اندازه موهای سرم آدن پررو و طلبکار دیدم ولی لنگه افغانی جماعت هیچ کجا ندیدم،خیلی دوست دارید ایرانی باشید ولی واقعیت اینه شما افغانی هستید و مدل شما تو سایت زیاده خودشونو ایرانی جا بزنن ولی حتی از مدل تایپ کردنتون معلومه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه برام سواله چرا نمیرن کشورای اطرافشون پناهنده بشن از شانس ما همش میان اینجاولی جدیدا شنیدم قرار ...

با بد شدن اوضاع اقتصادی ایران خیلی‌هاشون میان ایران تا از ترکیه برن اروپا ولی گیر میکنن یعنی خودشونم دوست ندارن ایران بمونن 😁

اخه تو میگی چهار تا اینجا گفتن هشت نه تا بچه تا ۲۹سالگی یا خیلی کمتر هشت نه تا خیلی با سه چهار تا فر ...

مامان بزرگامون اکثرا ۸ تا بچه میاوردن عزیزم حتی بیشتر ...😅😅😅اولاد زیادش خوبه اگه توان مالی خوب باشه و یه سری شرایط دیگه ...

من فقط ناراحت اینم یه غیر ایرانی بخواد تو کشور من زاد و ولد کنه که الهی از دم عقیم بشن 

امنیت ندارنما سرایدار افغانی داریممیگفت هیچ تضمینی نیست که کار کنیم و حقوقمون رو جمع کنیم و یهو شب ن ...

بترس  همون سرایداری ک بخاطر دو هزار کمتر بدی استخدام بلایی سرتون نیاره ....

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

فلسطینیا هم اول دلشون سوخت به اونا پناه دادن بعدش شد این😢

نه دلشون نسوخت.

زمین فروختن بهشون بلکه یه پولی دستشون رو بگیره.

دقیقا مثل اونایی که برای اینکه بسمه و عیدی کارگر رو ندن تبعه غیرقانونی میارن سر کار.

اونایی که خونه اجاره میدن به افغان با قیمت بالا چون میدونن افغان میخواد فقط یه سقف بالای سرش باشه و ایرانی زیر بار قیمت ظالمانه اجاره نمیره.

بله، ملتی که تاریخ نخواند محکوم به تکرار آن است‌.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اوووهیک جوری میگید انگار ایران بیتا و غزاله و هزاران کودک دیگه نداشتعانگار فقط تو افغانستان تجاوز می ...

برو بیرون از تایپیک افغانی بی ریشه و بی هویت 

ترسوهای بزدل که مرداتون زناشون گذاشتن برای طالبان 

چه خودشون جای ایرانی جا میزنن

مامان بزرگامون اکثرا ۸ تا بچه میاوردن عزیزم حتی بیشتر ...😅😅😅اولاد زیادش خوبه اگه توان مالی خوب با ...

اره ولی الان تو این دور زمونه ایرانی ندیدم با هشت تا بچه🤣طرف دوتا بچه داره تو سایت میکوبه تو سر کله خودش میگه روانیم کردن با هشت تا من باید روزی چند ساعت بستری شم ارامبخش بزنم چجوری تربیت میشن😳

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

مامان بزرگامون اکثرا ۸ تا بچه میاوردن عزیزم حتی بیشتر ...😅😅😅اولاد زیادش خوبه اگه توان مالی خوب با ...

عقیم ؟؟؟؟اینقدر خوش زا و خوش تخم وترکه هستن که خدا بدونه 

کلا از اومدنشون تا فارغ شدن فوقش دوساعت چون زود هم نمیان اخر سر میان

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

افغانیه خودش

آری آری من یک وطندارم😁😁😁

بشین خواهر من

من شیرازی هستم

هفت جدم هم شیرازیه

فقط میترسم از روزی که بخوان جری بشن و بر علیه خودمون قیام کنن

باید یک کارزار قانونی راه بیفته که اولا جلوی ورودشون گرفته بشه بعدم اخراجش ن انجام بشه

با بد شدن اوضاع اقتصادی ایران خیلی‌هاشون میان ایران تا از ترکیه برن اروپا ولی گیر میکنن یعنی خودشونم ...

ترکیه به این راحتی افغانی راه نمیده مردم ترکیه هم با ایناو سوری ها به شدت بدرفتارن یعنی بهترین روش همینه👌