2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4592 بازدید | 213 پست
دقیقا کتاب بادبادکباز رو خوندم که خودشون 50 سال پیش داری فرهنگ و تمدن و مدنیت بودنبحث بی فایدستنظرمو ...

اها پس چطور قسمت غلام بچه بازی توشون یادت رفته 

بله بحث بی فایدس چون منافع شما تو سرایدار افغان

خوش باشید ولی یه روز شک نکن دودش به چشم خودتون هم میره به خاطر چندر غاز سود امروز اینده بچه هاتون فروختید 

موفق باشید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از افغانستانی های هزاره در دفاع مقدس و دفاع از حرم شهید دادن ... نمیشه اینطوری استدلال کرد برید ...

اونا اگه جیگرشو داشتن با طالبان مبجنگیدن فرار نمی‌کردم آوار بشن 

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
برای خود ما ایرانیا چه اشکال داره وقتی توان مالی جسمی روحی باشه بنظر من سه الی چهار بچه خیلیم خوبه و ...

اخه تو میگی چهار تا اینجا گفتن هشت نه تا بچه تا ۲۹سالگی یا خیلی کمتر هشت نه تا خیلی با سه چهار تا فرق داره ها 

دوبرابرررر اینهمه بچه ی لحظه تصور کن🤣🤣🤣🤦

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

وای از دست اینا نون بربری نمیشه خرید از هر خانواده سه نفر میان نفری شیش تا نون میخرن

اونروز عصر پسرم دلش نون خواست بجون خودش بین زن و مرد فقط من تو صف ایرانی بودم بخاطر پسرم مجبور شدم بمونم .داشتم از بوشون خفه میشدم یکی گرفتمو الفرار..... اونا هرکدوم ۶ تا و ۷ تا....  

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

میگفتی خوب خو گم شو بروپیش همون طالب اینجا چ غلطی میکنی

اصلا دیگه باهاشون هم کلام نمیشیم فقط خدمات موظفی و والسلام 

پخش نامه داریم نمیتونیم توبیمارستان دولتی  خدمات ندیم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اها پس چطور قسمت غلام بچه بازی توشون یادت رفته بله بحث بی فایدس چون منافع شما تو سرایدار افغانخوش با ...

اوووه

یک جوری میگید انگار ایران بیتا و غزاله و هزاران کودک دیگه نداشتع

انگار فقط تو افغانستان تجاوز میشه

اخبار نمیخونی که ناپدری به بچه 2ساله اش تجاوز کرد و بچه مرد؟ 

حالام میخوان بیارنش اینجا یکم رو بیشتر ملت جوگیر و دولت رو بدن میبینیم

میدونی تفکرشون مثل داعشه میگن باید طالبان جهانی بشه برا همین از ایران نمیرن

من میترسم یه روزی برسه از ترس اینا نتونیم بریم بیرون یا حرمی جایی که یه وقت بمب نذارن 

خیلی از افغانستانی های هزاره در دفاع مقدس و دفاع از حرم شهید دادن ... نمیشه اینطوری استدلال کرد برید ...

اونا ایرانی نیستن بی هویت و خود فروخته هستن 

بعدم اتفاقا هزاره ها خطرناکترن چون به شدت تمایل به فرزند اوری دارن 

خو چرا برای کو رخودشون نمیجنگن

اینا ژن ترسو بودن و بی غیرتی تو کشو رما میکارن 

بودنشون فقط باعث میشه کشو رما مثل کشور خودون بشه

اونا اگه جیگرشو داشتن با طالبان مبجنگیدن فرار نمی‌کردم آوار بشن

طالبانو دوست دارن 

اوناییشون که بافرهنگ و تحصیلکرده بودن هرچور شد رفتن اروپا یا دیگه دربدرترین حالت ترکیه 

اون متحجرها و داغوناشون ریختن ایران 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من با یکیشون حرف میزدم می‌گفت خوب شد طالبان اومد حجاب رو درست کرد

ببین چقدر کوته فکرن اینا 

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!