2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4592 بازدید | 213 پست
حالا چون یه ایرانی بد از اب دراومد اینجور داری به هموطن خودت توهین میکنیخو پس در اینده باهاشونم وصل ...

دقیقا کتاب بادبادکباز رو خوندم که خودشون 50 سال پیش داری فرهنگ و تمدن و مدنیت بودن

بحث بی فایدست

نظرمون یکی نیست فقط باعث دلخوری و توهین میشه

هشت تااااااا وای خدا تو ایران سه تا بچه هم زیاد میدونیم🤦من ۴ساله در حال تصمیم گیریم برا بچه دارشدن� ...

برای خود ما ایرانیا چه اشکال داره 

وقتی توان مالی جسمی روحی باشه بنظر من سه الی چهار بچه خیلیم خوبه 

ولی این انگلایی که تو کشور ما عین سوسک زاد و ولد دارن باعث ناراحتیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم .ما خودمون بقول شما تو یکی دوتاش موندیم .بعد اینا ک مثلا مهمونن سالی ۲ تا پس میندازن و حق ...

وای از دست اینا نون بربری نمیشه خرید از هر خانواده سه نفر میان نفری شیش تا نون میخرن

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
دقیقا کتاب بادبادکباز رو خوندم که خودشون 50 سال پیش داری فرهنگ و تمدن و مدنیت بودنبحث بی فایدستنظرمو ...

تو افغانی هستی اینو مطمعن شدم نشستی از تمدن این حرومزاده ها واسه ما صحبت میکنی

نژاد اینا مثل مردم ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان و... است ولی هر چقدر اونا مهربون و سر به زیر هستن ا ...

چون اونا هویتشون تو کشورشون ثبت میشه مثل آدم زندگی میکنن ولی اینا حتی تو کشور خودشون بی هویتن توقع داری کشورای دیگه میرن یاغی نشن؟

من کادر درمانم هجده سال سابقه دارم میان لیبر گروید هشت نه ده بعد میگی چندتا بچه داری میگه چهارتا کار ...

اخه ب چه درد میخوره اینهمه بچه🤦

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

من کادر درمانم هجده سال سابقه دارم میان لیبر گروید هشت نه ده بعد میگی چندتا بچه داری میگه چهارتا کار ...

میگفتی خوب خو گم شو بروپیش همون طالب اینجا چ غلطی میکنی

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اینا روانین بابا 

طالبان از سرشونم زیاده چرا آرزو میکنید طالبان بره وقتی خودشون آوردنش؟

ما این همه شهید ندادیم که افغانی الان بیان از ارامش و امکاناتمون استفاده کنن

خیلی از افغانستانی های هزاره در دفاع مقدس و دفاع از حرم شهید دادن ... 

نمیشه اینطوری استدلال کرد 

برید قوانین و محدودیت‌های افغانستانی ها رو بخونید ببینید واقعا قوانین سفت و سخت هست و آدم خوب هم دارن 

وزیر کشور پیشنهادی هم گفتن برای این معضل برنامه دارن 

ان شاءالله مدیریت بشه و مسئله حل بشع 

ضمن اینکه خیلی از ایرانی ها چه مرد چه زن تمایل به ازدواج دارن باهاشون اینم داستانی هست 

دقیقا کتاب بادبادکباز رو خوندم که خودشون 50 سال پیش داری فرهنگ و تمدن و مدنیت بودنبحث بی فایدستنظرمو ...

اگه افغانی که هیچ باهات بحثی ندارم ولی اگه ایرانی هستی کارگر افغانی داری بدون  رنگ خون های ریخته شده به خاطر اینه روی دستاته

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
عزیزم شما گیر آدم بد نیفتادی دلیل نمیشه همه خوب باشنبیچاره ایران که تمام همسایه هاش داغونن

بله 

و البته

منکر تعداد زیاد و بیش از آن ازشون نیستم

همسرم حتی میگفت اگه طالبان علیه ایران اعلام جنگ کنه یک ارتش بزرگ توی ایران داره

اما بهتره از طریق قانونی و کارزار اقدام بشه

یک جوری خود قانون اخراجش ن کنه

اگه اینجوری و با توهین و تهدید افراد بخواد باشه من چیز خوبی توش نمیبینم

چون اونا هویتشون تو کشورشون ثبت میشه مثل آدم زندگی میکنن ولی اینا حتی تو کشور خودشون بی هویتن توقع د ...

همیشه برام سواله چرا نمیرن کشورای اطرافشون پناهنده بشن 

از شانس ما همش میان اینجا

ولی جدیدا شنیدم قراره تو مرز دیوار بکشن دیگه نمیتونن رد شن 

اینا روانین بابا طالبان از سرشونم زیاده چرا آرزو میکنید طالبان بره وقتی خودشون آوردنش؟

حالام میخوان بیارنش اینجا 

یکم رو بیشتر ملت جوگیر و دولت رو  بدن میبینیم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟