2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4592 بازدید | 213 پست
من نگران اینده بچه هام هستم بخدا که مشکلات اقتصادی و هزاران مشکل کشورمون رو حاضرم به جون بخرم ولی ای ...

بقران من موقع مدارس اینقدراسترس دارم دخترچشم گوش بسته من بای کدوم هم کلام بشه بهش گفتم ب هیچ وجه توی کلاس باافغانیها صحبت نکن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ته کوچه ما یه زن ۲۷ ساله هست ۸ تا بچه داره .بزرگش فک نکنم ۹ سال بیشتر باشه .حساب کن چ اراده ای دارن ...

هشت تااااااا وای خدا تو ایران سه تا بچه هم زیاد میدونیم🤦

من ۴ساله در حال تصمیم گیریم برا بچه دارشدن🤣الانم ک قطعی شده بچه دار نمیشم🤣

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقران من موقع مدارس اینقدراسترس دارم دخترچشم گوش بسته من بای کدوم هم کلام بشه بهش گفتم ب هیچ وجه توی ...

یعنی تو‌کلاسشون افغانی دارن ؟لعنت به مدیر مدرسه ای که اینارو ثبت نام میکنه

من تا حالا توی افغانی هایی که از نزدیک دیدم این مسائل رو ندیدمجایی که باغشهری هستیم بیش از سه هزار ب ...

عزیزم شما گیر آدم بد نیفتادی دلیل نمیشه همه خوب باشن

بیچاره ایران که تمام همسایه هاش داغونن 

من تا حالا توی افغانی هایی که از نزدیک دیدم این مسائل رو ندیدمجایی که باغشهری هستیم بیش از سه هزار ب ...

حالا چون یه ایرانی  بد از اب دراومد اینجور داری به هموطن خودت توهین میکنی

خو پس در اینده باهاشونم وصلت کنید ادمای خوبین دیگه 

بله ندیدی چون مگه باید جلو چشم شما انجام بدن 

کتاب بادبادک باز بخون تا بفهمی چیا توشون عادی

زن ستیزی و کودک ازاری و غلام بچه بازی که توشون خیلی عااادی

دقیقا منم هر جا تاپیک این موضوع ببینم که دارن ظالمانه توهین و تمسخر می‌کنن کامنت میذارم بله اشکالات ...

منم منکر حجم بی آن ازشون نیستم

اما دقیقا یک موجی راه افتاده که خیلی ها روش سوارن

متوجه نیستن با این برخورد اونها فقط جری تر و کینه ای میشن

حتی خوبیهاش که کاری نکردن هم به هواخواه هم وطناشون بد میشن

اینا انگلن ایران و خارج نداره چون خونشون مغولیه و خوی وحشی دارن

نژاد اینا مثل مردم ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان و... است ولی هر چقدر اونا مهربون و سر به زیر هستن اینا وحشین نمیدونم چرا

ولی جدی من افغانی خانواده ندیدم چند تا بچه دارن؟حدودا

من کادر درمانم هجده سال سابقه دارم میان لیبر گروید هشت نه ده بعد میگی چندتا بچه داری میگه چهارتا کارتشو پروندشو نگاه میکنی  میبینی هشتمیه میگی پس اینجا نوشته هشت تا میگه بقیشون دخترن!!!!!،یعنی حتی بچه های دختر رو جزو ادما حساب نمیکنن 

به یکیشون گفتم انشالله طالبان بره شمام برگردین زل زد توچشمم گفت طالب خوبه اسلام اورده امریکا رو برده باور کن دلت میخواد شکمشونو پاره کنی اما ...

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

هشت تااااااا وای خدا تو ایران سه تا بچه هم زیاد میدونیم🤦من ۴ساله در حال تصمیم گیریم برا بچه دارشدن� ...

بله عزیزم .ما خودمون بقول شما تو یکی دوتاش موندیم .بعد اینا ک مثلا مهمونن سالی ۲ تا پس میندازن و حق بچه های ما رو باید اینا بخورن.مدرسه .پارک .نونوایی .دستفروشی .کار و خونه و همه چی رو تصاحب کردن.  بعضیا فاز روشنکفری بر میدارن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

شاعر یک یه کاربر افغانیها تو یه تاپیک گفت به امید خدا با نرخ رشدمون ایران رو ازتون میگیریم تا این حد اینا وقیح و گستاخ هستند کثیف های لجن 

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
یعنی تو‌کلاسشون افغانی دارن ؟لعنت به مدیر مدرسه ای که اینارو ثبت نام میکنه

اره بخدا مدرسه دولتی هست پارسال ۱۰نفرافغانی بودکلاسشون

کلاس ی کلاس اول ک همه افغانی بودن ی وضع بدی همه شپش دارن لعنتیها

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺