2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 213 پست
امیدوارم امنیت و آرامش به کشورشون برگرده تا اونها هم بتونن توی خاک خودشون بدون منت خلق خدا نفس بکشن

آرامش تاوان دراه 

باید خون بدن 

وقتی فقط فرار میکنن چطور برگرده 

اونا فقط بلدن باعث عذاب ملت ما بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ افغانیای سایت مشخص هستن یه تعداد ثابت مثل شصت تیر خودشونو میرسونن یا میترسونن یا دفاع میکنن یا عادی جلوه میدن یا طلبکار میشن 

برو دیگه مهم تموم شد صاحبخونه خودش گرفتار تورم و خشکسالیه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دیشب برای اولین بار یه افغانی حرومزاده تو شهرمون دیدم .خدا میدونه چقدر ناراحت شدم با خودم فکر کردم قراره به کی کجا اسیب برسونه 

بخدا که نگران زن و بچه هایی شدم که اون افغانی تو کوچه شون زندگی میکنه

یا تجاوز میکنن یا سر میبرن و به راحتی اب خوردن ادم میکشن

کثیف ترین موجودات دنیا افغانی ها هستن

دیشب برای اولین بار یه افغانی حرومزاده تو شهرمون دیدم .خدا میدونه چقدر ناراحت شدم با خودم فکر کردم ق ...

آمار جرم جنایت ایران بخاطر اینا صد برابر شده

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
الان ک دیگه جنگی نیست خودشون خیلی ازطالبان دفاع میکنن پس برن دیگه

امنیت ندارن

ما سرایدار افغانی داریم

میگفت هیچ تضمینی نیست که کار کنیم و حقوقمون رو جمع کنیم و یهو شب نریزن خونمون و تاراجمون کنن

دیشب توی ی گزارش دیدم ی نفر۴تا زن داشت ۱۰۴بچه هرزنی ۲۰ب بالا بچه اورده بود همه هم پسردرارزوی دختربود

یا خدا بالای بیس تا

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اونایی که وضع مالی خوبی ندارن نمیگم

اما اوناییم که وضعشون توپه به یکی نهایتا چی بشه دوتا بچه بسنده میکنن

بعد این افغانیا هی زاد و ولدشون بیشتر

بعد میگید چرا دارن جای مارو میگیرن؟ 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

امنیت ندارنما سرایدار افغانی داریممیگفت هیچ تضمینی نیست که کار کنیم و حقوقمون رو جمع کنیم و یهو شب ن ...

شما اگه سرایدارت قانونی نیست چرا بهش کار دادین؟امنیت مارو میخوای به خطر بندازی؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

امنیت ندارنما سرایدار افغانی داریممیگفت هیچ تضمینی نیست که کار کنیم و حقوقمون رو جمع کنیم و یهو شب ن ...

اینجا هم دارن ما رو تاراج میکنن

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

همین دیگه 

شماها نمیتذسید سرایدارتون افغانی

نمیترسید بهتون تاوز کنه

نون و نمک میشناسن

چطور بچه هاتون میان و میرن

تا وقتی هر ایرانی باعث ایجاد شغل برا اینا شده همینه

دودش یه روزی تو چش هممون میره 

حتی خود شما 

بچه هاتون تو اینده 

قشنگ افغانیای سایت مشخص هستن یه تعداد ثابت مثل شصت تیر خودشونو میرسونن یا میترسونن یا دفاع میکنن یا ...

اینی ک نوشتی شامل خودت هم میشه ها ... یعنی شما هم افغانستانی هستی که هم تو عمه تاپیکهای این موضوعی و هم پای ثابت تاپیکها رو میشناسی؟... یه جوری بنویس شامل خودت نشه