2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 213 پست
@بختیارزاد

دمت گرم الان میخواستم تکش کنم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها فقط کارزار رو امضا کنین به دفتر نماینده ها زنگ بزنین روی تلفن گویای وزارت اطلاعات قسمت تماس مردمی درخواست بذارین همه افراد خانواده جداجدا 

دیدین اینجا هی میگفتن اثر نداره الان سرچ کنین بیانیه رادان رو ببینین گفته به ما دستور دادن همشونو تا اسفند بیرون کنیم قانونی ها هم قراره کامل ساماندهی بشن بالاخره فشار افکار عمومی توجهت درست موفق شده نه فحش بدین نه درگیر بشین نه به این کاربرای افغانی که دفاع میکنن یا میترسوننتون یا تهمت میزنن یا عادی جلوه نیدن اهمیت بدبن فقط درخواست بدین امضا کنین و برای این کارزار نفر جمع کنین 

طالبان هم گفته برگردین کاریتون نداریم 

بااااید برن چاره ای هم ندارن دوقطره اب مونده فقط اینو دیگه نمیشه اینا سربکشن 

برگردن برن کشورشون دیگه جنگ نیست پراب هم هست الودگی هم ندارن برن بسازنش یا برن اروپا یا پاکستان یا هرجای دیگه که میلشونه اما ابنجا دیگه بسه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دیشب توی ی گزارش دیدم ی نفر۴تا زن داشت ۱۰۴بچه هرزنی ۲۰ب بالا بچه اورده بود همه هم پسردرارزوی دختربود

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
عزیزم شما تهرانین؟خیلی زیاد شده افغانی اونورا؟

من هم تهرانم هم جنوب

بله زیادن واقعا

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
فقط ایران نیستا اینا هرجا باشن گند میزنن به اونجا و از کل دنیا طلب ارث نداشته باباشون دارن ولی ایران ...

خیلی ناراحتن جمع کنن برن 😐

فقط ایران نیستا اینا هرجا باشن گند میزنن به اونجا و از کل دنیا طلب ارث نداشته باباشون دارن ولی ایران ...

تو ایران بیشتر هر جای دیگه هستن اینا

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
امیدوارم امنیت و آرامش به کشورشون برگرده تا اونها هم بتونن توی خاک خودشون بدون منت خلق خدا نفس بکشن

الان ک دیگه جنگی نیست خودشون خیلی ازطالبان دفاع میکنن پس برن دیگه