2777
2789
عنوان

روش شما برای طبخ مرغ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 30 پست

اگه میخوای بو بد مرغ نگیره با پیاز سیر ریز شده یا پودر سیر بذار بپزه من همیشه این کارو میکنم

البته من همون موقعه هم بهش ادویه زردچوبه و فلفل هم میزنم

در کل بگم عالی میشه 😍👍🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز قشنگم منظورم این بود شما ابپز نمیکنین اولش؟ خون در نمیاد ازش؟

نه قبلش یک ساعت داخل آب و نمک آبلیمو میخوابونم بعد میشورم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من بهش زردچوبه و فلفل سیاه میمالم،بعدش سرخ میکنم بعدش سس رو درست میکنم و مرغارو میپزمیه جور دیگه هم ...

وا چه باحاله. حتما امتحان میکنم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من این روش رو از یوتوب شف صبوری یاد گرفتم هم‌آسونه هم‌خوشمزه واس 

پیاز فراوون و هویج و فلفل دلمه رو میریزم‌کف ظرف مرغارو‌به ترتیب میچینم روش که روی هم قرار نگیرن و وسط ماهیتابه یه خرده باز باشه و یکم برگ بو‌و پودر لیمو عمانی میریزم‌اون وسط که خالیه و رو مرغا روغن میریزم و تو یه ظرف دیگه رب رو‌با روغن تفت میدم نمک زرد چوبه فلفل قرمز و زعفرون رو‌اضافه میکنم و دست اخر اب جوش و بعدم این ترکیب رو‌میریزم‌رو‌سر‌مرغا و درشو‌میذارم‌حدودا یک ساعت نیم بعدش آماده اس 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
کمی هم دارچین باشه دیگه تکمیله😀

آره اونو یادم رفت بگم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

منم مشکل با خونِ مرغ دارم  اول میجوشونم حسابی ولی تا میخام سرخ کنم خون ازش میزنه بیرون خیلی حالم بدمیشه😖 

یه سری از مرغایی که مگرفتیم اصلا خون نداشتن وراضی بودم ولی بعضیاشون پر از خونن واقعا حالمو بدمیکنه. یه مدته به همسرم گفتم دیگه مرغ نگیر حالم به هم میخوره خون میبینم

منم مشکل با خونِ مرغ دارم اول میجوشونم حسابی ولی تا میخام سرخ کنم خون ازش میزنه بیرون خیلی حالم بدم ...

یه رگیکتار استخون رون هست اونو دربیاری دیگه خون نمیده 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗