2777
2789
عنوان

نامزدم بدون من بره پارتی

211 بازدید | 18 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر

انقدر فکرم درگیره دارم دیوونه میشم گفتم بیام از شما بپرسم)):

من چهارماهه نامزد کردم و ۲۳ سالمه. دانشگاه نمیرم

نامزدم دانشگاه میره و چندروز پیش به من گفت همکلاسیم که دختره تولد دعوتم کرده من میخوام باتو برم اما گفته تعداد زیاده و همه بدون پارتنر بیان..بنظرت برم؟

منم  خدا لعنتم کنه خواستم روشن فکر بازی درارم و بگم محدودت نمیکنم،گفتم برو عزیزم.. چندبار گفت نه نمیرم و 

من اصرار که نه دیگه یباره حالا😭😭تولده تو خونست و ا..ل..ک..ل هم داره.. بنظرتون همین الان پیام بدم بگم نرو؟ یا دیره دیگه؟ چون امشبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این نمیگن روشن فکری به این میگن دیوانگی باز بیرون یه ناهاری دعوت میکرد یا بستنی چیزی میگفتی میره ...

راست میگی الان پیام میدم میگم نرو.. خیرسرم خواستم اوایل رابطمونه جوری رفتار کنم که انگار حساس نیستم اما همین اوایله که بعدا رو مشحص میکنه.. پس فردام همجا میره میگه من پارتیو رفتم دیگه اینجا که چیزی نیست

ممنون از لطفت عزیزم❤️❤️

وا خب معلومه نباید بذاری بره 

روشن فکر بازی چیه اون دیگه الان متاهل شده خودش همون اول باید می‌گفته نمیام 

خودت میگی اونجا ا.لکل هست وقتی طرف مس.ت بشه چی میفهمه ممکنه هر کاری کنه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

راست میگی الان پیام میدم میگم نرو.. خیرسرم خواستم اوایل رابطمونه جوری رفتار کنم که انگار حساس نیستم ...

عزیزم سیاست مندانه بهش پیام بده جوری باشه نه تنها ناراحت نشه بلکه احساس غرور و شادی کنه ازپیامت

وا خب معلومه نباید بذاری بره روشن فکر بازی چیه اون دیگه الان متاهل شده خودش همون اول باید می‌گفته نم ...

اصلا سر همین باید باهاش بحث کنم که خودت باید سریع میگفتی نه بدون شایلین نمیخوام اگه اون بیاد میام.. ادم دوست پسرشم نمیزاره بره پارتی چه برسه نامزد 

چشممو خیلی باز کردی عزیزم مرسی

عزیزم سیاست مندانه بهش پیام بده جوری باشه نه تنها ناراحت نشه بلکه احساس غرور و شادی کنه ازپیامت

یه راهنمایی کوچیک میتونین بی زحمت کنین؟): حس میکنم خیلی بی تجربه ام کلا

اصلا سر همین باید باهاش بحث کنم که خودت باید سریع میگفتی نه بدون شایلین نمیخوام اگه اون بیاد میام.. ...

نه همچین حرفی نزن اونوقت الان یا ‌فعلا بعد با تو جور شد میگه خودت گفتی باهم بریم خوب چه فرقی داره وقتی میره اونجا چشمم همه جوره دختر میبینه راحت ا ل کل اینا مصرف میکنن خوش میگذرونن کم کم میگه توم باید اونجوری باشه بعدشم خودش ممکن اونجا خوشش اومد بااوناهم رابطه…. نمیتونی جمعش کنی ازالان مواظب زندگیت باش اینجور جاها نرین

میگم دا دوست همکار جنس مخالف هم باشه اگه آدم درست حسابی بود یه غذاخوری و کافی شاپی ظهر دعوت میکرد پارتی هیچوقت نزار بره حتی باخودت

یه راهنمایی کوچیک میتونین بی زحمت کنین؟): حس میکنم خیلی بی تجربه ام کلا

حس نکن قشنگ بی تجربه ای هیچوقت سفت زندگیت نگیر فکر کنه طرف چی داره تو نداری میترسی اونوقت شوق داره بره ببینه و شل هم نگیر آزاد باشه خیلی بعدا نتونی جمعش کنی