2777
2789
عنوان

پدر شوهرم هر جا میشینه بدمو میگه

666 بازدید | 72 پست

خیلی بد دهنه و خیلی بی حیا و خیلی وقته هر جا میشینه بدمو میگه ..الکیاا

فوحشم میده ک دو بار با گوشای خودم شنیدم 

امروز مهمون داشت ی اقایی بود بش گفت:

از دست عروسام راضیم فقط یکیشون نه

بلابنسبت پدرسگِ شاشو یه چایم درست نمیکنه خودش بخوره کنه

اگه از فامیل خودمون دختر میگرفتیم بهتر بود 

و همینجور داشت میگفت ک من دیگه نشنیدم دیگه چی گفت 

ولی دلم خیلی شکسته ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی توبه اگ چیزی نگی

با این تعریفی ک کردی داغون شدی حتما عزیزم

ولی از اونی ک بیشتر میسوزن بد میگن پس بدون چقدر خوبی ک انقدر سوزوندیش پیرمرد آنقدر ارزش خودشو آورده پایین با گفتن این کلمات

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عیب نداره. به پدرشوهر من سلام رسونده. فقط هر روز خدارو شکر میکنم ی مو از تن این نامرد تو تن شوهرم نیست. شوهرم به هرکی رفته به پدرش نرفته. ببین حوری از آسمون می اومد میگفت پیف پیف. شما که شمایی. بی خیال. این آدما رو فقط ی چی درمان میکنه. عزرائیل

خیلی توبه اگ چیزی نگیبا این تعریفی ک کردی داغون شدی حتما عزیزمولی از اونی ک بیشتر میسوزن بد میگن پس ...

اصلا ابرو براش مهم نیست فقط میخواد خودشو خالی کنه ب امام حسین هر چی خودمو اون راه میزنم نمیتونم میخاد یه چیزی بش بگم بدتر کنه..نمیدونم چیکار کنم