2777
2789
عنوان

پدر شوهرم هر جا میشینه بدمو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 72 پست
چه بدبخته اون. خاک بر سر. اینا چی دارن که داره خوش خدمتی می کنه😅 صبر کن. فقط صبر. صابون اینا به تن ...

نمیدونی اون موقع ک من تازه عروس بودم چه حرفایی رو خورده بود ولی چون از اول اینجا بوده رگ همه دستشه و همه براش میمیرن

متاسفانه خیلیم سیاست داره

من حس میکنم مادرشوهر حرف ببر بیار نمیکنه برا شوهرش چون بین خودشونم شکرابه ولی برا دختراش میگه حرچی ب ...

مادرشوهر منم همینه. پدرشوهرم میزنه اونو. توهین میکنه بهش. کلا پدرشوهرم فکر میکنه ارباب خونه است. دستور میده. داد میزنه. فحش میده. ولی کسی که این شخصیت رو پرورش داد خود مادرشوهرم بود. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر منم همینه. پدرشوهرم میزنه اونو. توهین میکنه بهش. کلا پدرشوهرم فکر میکنه ارباب خونه است. دست ...

بزرگ خونه و کسی ک روش حساب میکنن همسرمه 

ولی متاسفانه خانوادش چش دیدن اینو نداشتن و خرابش کردن

نمیدونی اون موقع ک من تازه عروس بودم چه حرفایی رو خورده بود ولی چون از اول اینجا بوده رگ همه دستشه و ...

خب دیگه. این جاری منه. با این تفاوت که جاری من دست از اینا شسته. بخواد ی ذره فقط ی ذره رو نشون بده حاضرن منو به خاطرش چال کنن. اینقدر دوستش دارن. ولی بگو ی ذره رو نشون بده. از بس اذیتش کردن

خب دیگه. این جاری منه. با این تفاوت که جاری من دست از اینا شسته. بخواد ی ذره فقط ی ذره رو نشون بده ح ...

بازم خوش بحالت من هر چی حرف میخورم ب خاطر نوکری جاریامه

حالا ک همه چیزو برات گفتم بنظرت چیکار کنم برم تو حیاط و کمکشون کار کنم یا بشینم تو خونه و ررام غذا بفرستن (اینجوری دیگه همه پشت سرم بیراه میگن)

بازم خوش بحالت من هر چی حرف میخورم ب خاطر نوکری جاریامهحالا ک همه چیزو برات گفتم بنظرت چیکار کنم برم ...

کلا پررو باش. کمک کن. بازی رو نیاز دیگه. ولی حرف کشی و غیبت ممنوع. کمک کن چون اونجا هستی خیلی زشت میشه هیچ کاری نکنی. همش اون جاری جون به چشم میاد. اون میشه خوبه. بعد کی ضرر میکنه. همسرت

کلا پررو باش. کمک کن. بازی رو نیاز دیگه. ولی حرف کشی و غیبت ممنوع. کمک کن چون اونجا هستی خیلی زشت می ...

از وقتی اینجام کمکشون میکنم ولی ن مثل قبل در حد ی ظرف شستنی غذایی چیزی ولی اینکه برم بالا پیششون اصلا 

کارای پشت پرده ولی مطمعنم ب چشم نمیان نکنم بهتره اینا ک مثل امروز میگن نکرد 

از وقتی اینجام کمکشون میکنم ولی ن مثل قبل در حد ی ظرف شستنی غذایی چیزی ولی اینکه برم بالا پیششون اصل ...

خودتو کنار نکش. قاطی نشو که بخوای دوباره صمیمی بشی. ببین اگه میری بالا پیششون بهت حرف میزنن کم برو. ولی اینکه همش بخوای گوشه باشی به نظرم به ضررت هست. ببین چی به نفعه