2777
2789

سلام من دخترم پنج ساله حرکات اضافه مثل بال بال زدن و اینا داره حرف هم خیلی کم میزنه دکتر مغز اعصاب بردم گفته اتیسم وکمی پیش فعال ولی روانپزشک بردم گفته پیش فعالی و عدم تمرکز دارو هم داده که کلا بچه از صبح تا شب گیجه .بنظرخودم که پیش فعال نیست چون توی خونه خیلی آرمه مگه اینکه چیزی بخواد سراون بهانه بگیره فقط بیرون میریم بدقلقی میکنم اگه کسی تجربه راهنماییم کنه

کسی که بیش فعال باشه نمیتونه یه جا بشینه همش راه میره 

پرخاشگره، نمیتونه منتظر بمونه حرف شما تموم بشه حوصلش سر میره ، زود از همه چی خسته میشه که معمولا اوتیسم ها به تکرار علاقه دارن و از تنوع متنفرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر ۶ سال توی ایران داروها برای بیش فعالی خوب نیستندکتر بهزاد چاووشی اینستا اینو میگه

نمی‌دونم کلا توی تشخیص دکتر شک دارم چه برسه داروهاش دیوونه شدم از بس فکر کردم

کسی که بیش فعال باشه نمیتونه یه جا بشینه همش راه میره پرخاشگره، نمیتونه منتظر بمونه حرف شما تموم بشه ...

آره برای هیچی صبر نداره حتی یه ثانیه خیلی هم حوصله اش سر میره

پسر من ۴ سالشه

حرف نمیزد با داروهایی که دکتر مغز و اعصاب داده کلی پیشرفت کرده ولی باز  مثل همسناش نیست

گفت بیش فعال تیست ، خیلی هیجانش بالاست

به قول شما تو خونه خوبه جایی بریم هیجان زده میشع

ولی اصلا گیج نمیزنه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

پسر من ۴ سالشهحرف نمیزد با داروهایی که دکتر مغز و اعصاب داده کلی پیشرفت کرده ولی باز مثل همسناش نیس ...

منظورم از گیجی اینه که طول روز همش خوابش میاد از دیروز کن دارو بهش میدم 

منظورم از گیجی اینه که طول روز همش خوابش میاد از دیروز کن دارو بهش میدم

منم منظورم همینه که خواب آلو و منگ نمیشه

یعنی از دیروز بهش دارو میدین؟

حتما بخاطر اینه که هنوز داروها با بدنش سازگار نشده 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه