2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

152 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من امروز رفتم عکس رنگی رحم گرفتم اولا که دردش قابل تحمل بود خداروشکر .دوما زده هیدروسالپنکس در لوله چپ .

کسی تجربه ای داره در این زمینه ؟الان عکسش رو میفرستم درضمن ۵ روزه پودر تقویت استفاده میکنم ممکنه بخاطر اینا باشه؟ 

فمی بست بعد صبحانه 

ویتاکس بعد شام 

اینارو دکتر برام ننوشته خودم تهیه کردم استفاده میکنم 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدای من خدای معجزه هاست 🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم وقتی عکس رنگی دادم بردم پیش دکتر گفتم برام توضیح بده اونم دادتو هم همین کارو بکن

دکتر ویزیت نکرد منشی برد نشون داد گفت مشکلی نیست ماه بعد که پریود شدی بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دکتر عمدی برات اینو نوشته که انسداد لوله رحمیت با تزریق دارو باز شه

تا جایی که سرچ کردم نوشته تورم لوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان خودن آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان دادم سونو معمولی و واژینال دادم پاپ اسمیر دادن سالم بودم شوهرمم آزمایش اسپرم داده تقریبا اکی بوده یعنی مشکل جزئی داشته دکتر گفته دارو نمیخاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا جایی که سرچ کردم نوشته تورم لوله

با مایعی که از رحم ازاد میشه لوله بسته شده همین باعث تورم شده هیستروگرافی چون تزریق ماده کنتراست داره کمک میکنه این انسداد رفع بشه راه لولع باز بشه و تورم بخوابه 

این واحدارو گذررندم