2777
2789

روانی شدیم از دست مردا

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه منظورت آشناییه که باهات آشنا میشن میگن مجردن

صدددد درصد دروغه و متاهلن

شاید یک در میلیون بینشون مجرد باشه بقیه بی برو برگرد متاهلن 

شکاک بودنشونم بخاطر همینه 

چون خودشون خیانت میکنن میترسن بهشون خیانت شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اینجور ادم ها با تنهایی خودشون حال میکنن یعنی با خودشون و بیشتر به راحتی خودشون اهمیت میدن   این راحتی شامل راحتی ذهن هم هست

برا همین بی خیال زندگی مشترک بی خیال عشق و اینا میشن

از طرفی شکاک هاشونم میخوان یه دلیل پیدا کنن توی ذهنشون برای ازدواج نکردن

میگردن عیب ایراد پیدا کنن  به طرف گیر بدن چی بهتر از این حس شکاکی

ی جانوشتع بود زیر سن ۳۰ازدواج کنین چون ادم عاقل سمت  ازدواج نمیره

خب زندگیهای ادمارومیبینن دوربرشون مشکلات کم کم سرد میشن این ی دلیلشه بقیشم جامعه ی خرابع امارتن فروشی ب ۱۴سال رسیده و برو بالا

اینجور ادم ها با تنهایی خودشون حال میکنن یعنی با خودشون و بیشتر به راحتی خودشون اهمیت میدن این راح ...

چقد با نظرت موافقم. من حس میکنم حتی اگه زندگی مشترک هم شروع کنن خوشبخت نمیشن چون هیچ حسی ندارن دیگه

برادرشوهر من چهل سالشه مجرده اون یکی هم سی و شش سالشه مجرده مشکلی هم ندارن که بگی شکاکن یا بی خیالن من که تواین همه سال اخلاق زشتی ازشون ندیدم  شغل و کاروبار هم دارن  صرفا به قول خودشون ادم ازدواج نیستن حالا دیگه پشت پرده زندگیشون خبری باشه من بی اطلاعم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دوتا مرد مجرد ۵۰ ساله داریم که زن نمیگیرن 

شغل خیلی خوبی هم دارن 

وضع مالیشون عالیه 

آدمای خوش اخلاق و سنگین و مودبی هم هستن

بنظرم اگر ازدواج میکردن و بچه دار میشدن ، همسر و پدر خیلیییی خوبی میتونستن باشن 

شما به موردای بد خوردیما که ندیدیم. نرمالن.

عزیزم شاید مال تو استثنا بوده چون همین که ازدواجشون رو تا ۴۰ سالگی عقب میندازن بدون اینکه مشکلی داشته باشن خودش یکم غیر نرماله

عزیزم شاید مال تو استثنا بوده چون همین که ازدواجشون رو تا ۴۰ سالگی عقب میندازن بدون اینکه مشکلی داشت ...

نه خانم جان

این سن ها اوج پشت کنکوری بود 

و شغل عوض کردن و

شغل متناسب رشته نبودن و 

استخدام دولتی کم و 

توقع بالای دخترا و 

گرونی خونه و خرج عروسی و 

همه اینا....

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری