2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارک باشه.ماله منم 5شنبه ازمایش دادم 135بود.نشون دکتر دادم گفت خیلیم خوبه.زود ازمایش دادی یا لقاح دیرانجام شده.اگه لکه بینی نداشته باشی نیازی ب ازمایش دوباره اصلا نیست

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن
ماه اول اقدامم بود خییییلیییییییی خوشحالم مثبت شد

مبارکت باشه عزیزم

انشالله بارداری سالمی داشته باشی و نی نیت سالم به دنیا بیاد

من که رفتم آز دادم منفی شد و هنوز هم نه خبری از درد پری هست و نه خود پری  

کلی گریه کردم

سلام مبارک باشه.ماله منم 5شنبه ازمایش دادم 135بود.نشون دکتر دادم گفت خیلیم خوبه.زود ازمایش دادی یا ل ...

اوایل بارداری باید دوبار بتا داد ک متوجه بشن جنیت رشدش قابل قبوله

در صورتی بتا لازم نیس ک جنین ب سنی برسه ک توی سونو مشخص باشه وضعیتش

مبارکت باشه عزیزم انشالله بارداری سالمی داشته باشی و نی نیت سالم به دنیا بیاد من که رفتم آز دادم م ...

نه ناراحت نباش عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله به حق این شبهای عزیز همه منتظران دامنشون سبز شه❤

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
اوایل بارداری باید دوبار بتا داد ک متوجه بشن جنیت رشدش قابل قبوله در صورتی بتا لازم نیس ک جنین ب سن ...

والله دکتر گفت اگه پریود نشی لازم نیست

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن
مبارکه عزیزم. حتما بعد ۷۲ ساعت دوباره بتا بده چندم سیکلت رفتی آزمایش؟

مرسی گلم من سیکلم ۲۶ روزه امروز روز ۲۷ بود صبح بیبی زدم مثبت شد عصر هم جواب آز مثبت شد

😍 خدا جونم مواظب کنجد من باش 😍
مبارکت باشه عزیزم انشالله بارداری سالمی داشته باشی و نی نیت سالم به دنیا بیاد من که رفتم آز دادم م ...

امیدت رو از دست نده گلم ایشالاه این ماه با خبرای خوب میای 

😍 خدا جونم مواظب کنجد من باش 😍