2777
2789
نه ناراحت نباش عزیزم توکلت به خدا باشه انشالله به حق این شبهای عزیز همه منتظران دامنشون سبز شه❤

از خدا ناامید نشدم

توکلم فقط به خودشه

ولی دلم خیلی شکسته. 

میدونم نباید چیزیو به زور از خدا بخوام. ولی ده ماهه که دست به دعا هستم.

هرماه کلی قرص و آمپولو دارو. به حدی شده که تمام بدنم حساسیت داره نشون میده به این قرصهای هورمونی.

چندماهه که تمام بدنم به خاطر این قرصا خارش گرفته امونمو بریده ولی بازم هرماه به امید مثبت شدن آزمایشم همه اینا رو تحمل میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا ناامید نشدم توکلم فقط به خودشه ولی دلم خیلی شکسته.  میدونم نباید چیزیو به زور از خدا ...

عزیزم میدونم انتظار سخته چون خودم ۷ ماه منتظرم پس با گریه کردن و استرس داشتن چیزی درست نمیشه فقط باید صبور باشیم 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
عزیزم میدونم انتظار سخته چون خودم ۷ ماه منتظرم پس با گریه کردن و استرس داشتن چیزی درست نمیشه فقط بای ...

اگه سرم به چیزی گرم بود و روزا واسم زودتر میگذشت برام تحملش راحت تر بود

همش خونه ام

اثاث کشی هم نزدیکه باید وسایل خونه رو کارتن بزنم

کلا همه چی توهم شده

از خدا ناامید نشدم توکلم فقط به خودشه ولی دلم خیلی شکسته.  میدونم نباید چیزیو به زور از خدا ...

الهی ...واقعا چشم انتظاری سخته ولی خوب بازم خودتو ناراحت نکن چون استرس اینجور موقع ها سمّه 

میگم شاید مشکل از ضعیف بودن اسپرمای شوهرته

😍 خدا جونم مواظب کنجد من باش 😍
اگه سرم به چیزی گرم بود و روزا واسم زودتر میگذشت برام تحملش راحت تر بود همش خونه ام اثاث کشی هم نز ...

انشالله بعد اثاث کشی برو کلاس های مختلف خونه نشین که همش فکر میکنی به خودت استرس وارد میکنی 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
همسرم واریکوسلشو عمل کرده و خدا رد شکر بعد عمل روند رو به بهبودی داشته

خدا روشکر عزیز 

بازم بهتره تست اسپرم بده چون یکی از آشناهای ما اینجوری بود بعد از یکسال اقدام و دارو خوردن خانم تازه فهمیدن که شوهرش اسپرماش ضعیف بوده بعدش دارو  و تقویت کرد بعد دو ماه باردار شد

انشالله بعد اثاث کشی برو کلاس های مختلف خونه نشین که همش فکر میکنی به خودت استرس وارد میکنی 

دعا کنید لااقل کاری که بهم پیشنهاد شده رو بهم بدن تا بتونم کلاس برم

چون واسه خونه وام گرفتیم اگه من این کارو نگیرم نمیتونم از همسرم پول بگیرم چون تحت فشار مالی قرار میگیریم

دعا کنید لااقل کاری که بهم پیشنهاد شده رو بهم بدن تا بتونم کلاس برم چون واسه خونه وام گرفتیم اگه من ...

الهی عزیزم خدا همه مشکلاتت رو حل کنه ایشالاه این کارو هم شروع کنی سرت هم گرم میشه  به حق این روزای عزیز

دعا کنید لااقل کاری که بهم پیشنهاد شده رو بهم بدن تا بتونم کلاس برم چون واسه خونه وام گرفتیم اگه من ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره دوستم به حق این شب های عزیز