2777
2789
عنوان

اونایی که تیزهوشان یا نمونه

80 بازدید | 9 پست

درس خوندین یا قبول شدید 

چند روز در هفته باید مدرسه بریم ؟؟

شنبه تا چهارشنبه یا شنبه تا پنجشنبه؟؟

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمونه . 

شنبه تا 4 شنبه بود اما خب بعضی اوقات کلاس های جبرانی میوفتاد که جدا از برنامه هست 

اما تیزهوشان شهرمون فکر کنم 5 شنبه هم باید دانش آموزا میرفتم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نمونه . شنبه تا 4 شنبه بود اما خب بعضی اوقات کلاس های جبرانی میوفتاد که جدا از برنامه هست اما تیزهوش ...

آهان خیلی ممنون از پاسخگویی تون عزیزم

دقیقا مثل مدرسه ی عادیه نمونه با شاگردای زرنگ ومودب   معلم ها هم تو تدریسشون نظم دارن مثلا من مدرسه ی عادی ک بودم اصلا  گرامر نمیگفت معلممون درست وحسابی کلا از زبان و عربی شوت بودم

ولی معلمای نمونه میگفتن دفتر بردارین کامل همه ی نکات رو میگفتن 

تیزهوشان ی لول بالاتره و کتاب تکمیلی هم کارمیکنن

دبیرستان دانشگاه ده لول بالاتره و معلما واقعا عالی هستن و بچه ها تا ۶ بعد از ظهر مدرسه هستن وعلاوه بر ساعت هایی ک اموزش پرورش تعیین میکنه برای هر درس ی سری ساعات فوق العاده ی اجباری دارن ک بابتش سالیانه پول میگیرن و باهاشون کتاب تست رو کار میکنن کامل درحالی‌که تو بقیه ی مدارس وقت نمیشه 

فک نکنم هیچ مدرسه ای اجازه داشته باشه پنج شنبه جمعه کلاس بزاره

دقیقا مثل مدرسه ی عادیه نمونه با شاگردای زرنگ ومودب معلم ها هم تو تدریسشون نظم دارن مثلا من مدرسه ...

خیلی ممنون از توضیحات تون 🙏❤️

میرید نهم؟یا تیزهوشان قبول شدید؟

میرم دهم تیزهوشان قبول شدم