2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز عمرم بود😭😭😭شپش گرفته دخترم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 183 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه خودم از تمام حشرات میترسم حتی مورچه حالم بد میشه 😭😭

مجبوری وگرنه خوب نمیشه زود

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

چقدر سخت میگیری من معلمم هر سال نصف مدرسه میگیرن.موهای خودتو رنگ کن اکسیدان و دکلره از بینشون میبره قطره محلول ضدشپش هست یکبار بزنی همه شون می میرن هر روز موهاشو نگاه کن تخم ها رو با ناخن بکش بیرون یک هفته ای تموم میشن

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

موهاش بلندو و پر بود همیشه همه میگفتن راهی پرپشت موهاش چیه خاک بر سرم شد یهو

بابا من موهام تاکمرم بود شپش گرفتم سرکه اسپری کردم همه شپشا ازبین رفتن شامپوشو زدم تخمشم مامانم ودوستم دراوردن ی هفته ای تموم شد

🦦

نترس عزیزم چن ساله بین بچه ها شایع شده 

منم از دختر عمه ام ک مدرسه ای عه گرفتم پارسال 

روش های زیادی هم امتحان کردم سرکه ، سس ،شامپوهای شپش مختلف  یکی دو هفته موهام تمیز بود باز تخمکاش پیدا میشد انگار خیلی مقاوم شدن لعنتیا

اول از همه برس شونه شال روسری گیره تل هر چی ک دارین و با آب داغ بشور بزار چن دیقه بمونن تو اب داغ 

بعدم از داروخونه روغن نلا بگیر تو جعبه اش ی روغنه ی شامپو و ی شونه اگه پیدا نکردی روغن زیتون بگیر بزا رو موهاتون بمونه یکی دو ساعت باد برید حموم عزیزم رمزش فقط شونه کردنه زیاده خیلیییی زیاد شونه دندونه ریز مخصوص هست ازونا بگیر پیدا نکردی دندونه ریز معمولی از وسط شونه هاش هم نخ رد کن ک بهتر عمل کنه برو حموم همونجوری ک روغن داره موهات جندین بار شونه کن هر چی بیشتر بهتر هربارم شونه رو بگیر زیر اب داغ تا شپش و تخمکایی ک ب شونه چسبیدن بریزن و دوباره شونه 

بعد شامپو بزن دوباره شووونه هر چقدر ک میتونیییی بعد اگه میتونی تاید پودر لباسشویی دستی بزن و تا جون داری شونه کن و بعد بشور پشت سرش شامپو نرم کننده مو بزن و بازم هر چقد میتونی شونه کن دست اخر ی بارم شامپو و بازم شونه 

واسه یه شپش بدترین روز عمرت رو تجربه کردی؟ 😐 برو خدا رو شکر کن که دخترت سالمه.انرژی منفی نده به زند ...

آخه تا حالا نداشتیم ولی ترسش همیشه به جونم بود 

نمیدونید از صبح چه حالی هستم هیچی نخوردم 

چرااا یاد خودم افتادم اولین بار موهای دخترم شپش زده بود چقدررر گریه کردم 

ولی شاید باور نکنی یک دو روزه ریشه کنش کردم 

شامپو شونه فلزی مخصوص از داروخانه گرفتم 

بعد اون همه موهاشو روغن زیتون زدم با شونه همه تخماشو در آوردم 

همه رو بالشتی رو تختی عروسک هاشو شستم گذاشتم تو آفتاب دو‌روز فقط شونه میکردم روزی پنج شیش بار 

پنج ساعاتی سس سفید زدم سلفن کشیدم کلاه گذاشتم رو سرش الان یک ساله هیچی تو موهاش نیست 

مدرسه شروع شه بازم میان 

ولی بهش بگو اصلا مقنعه در نیاره موهاشو محکم بباف 

دخترم باشگاه میرفت نمیدونم امروز بره یا دیگه نزارم خدا منو مرگ بده

این چه کاریه عزیزم دور از جون بیماری لاعلاج که نگرفته

ببیرش حمام موهاشو با نرم کننده بشور و با شونه های مخصوص شونه بکش آوردی بیرون قشنگ سشوار بکش بعد یه قطره مخصوص داره از عطاری بگیر بزن.

البته سس مایونز که دیگه عالیه اگه حوصله ش بکشه بزاری سرش بعد حدود ۶ساعت بمونه بعد ببری حمام چند دست بشوری ریشه کن میکنه پیشنهاد میکنم چند تا کارو باهم انجام بده بعدم ملافه ها رو با دمای بالا بشور بعد اتو بکش پتو هایی رو که استفاده می‌کنید بشور همچنین لباس هاتون رو 

تمام

باشه حالا خودتو نکش همه یبار شپش میگیرن درضمن چطور متوجه نشدی دخترت شپش گرفته حتما دور به دور حموم م ...

موهاش به شدت پر و فر هست اصلا شونه توش نمیره 

حموم هم هفته ای دو بار 

چون موهاش بلنده و فر همیشه از شونه فراریه و به زور شونه میکردم 

خاک تو سرم باید بررسی میکردم 

من میترسم وسواس هم دارم دست به هر چی میزنه یا سرش می‌میچسبونه تنم میلرزه

عزیزم هر چقدر بترسی و سخت بگیری نمیتونی کارتو درست انجام بدی.من پیارسال تو شرکت از همکارم گرفتم ی هفته ای درمان کردم.برو داروخانه بهت شامپو میده.بعدش هم میتونی موهاشو روغن زیتون بزنی بعد یا اتوی مو و حرارتش همه رو بکشی.من اینکارارو کردم موهامو کوتاه نکردم خدارو شکر درست شد