2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز عمرم بود😭😭😭شپش گرفته دخترم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 183 پست

برو داروخونه اسپری درمین بگیر بزن به فرش و مبل و تخت و خواب خلاصه هر چی که نمیشه شست 

روبالشی و ملافه و لباسا هم با آب داغ بشور و هر دفعه که شستی اتو کن 

برا رفع شپش هم قطره کیمیا از باسلام سفارش بده بزن با یبار تموم میشه شونه ضد شپش لیندا نیت ار د ی جی کالا بخر هر روز برو حموم موهات خیس کن نرم کننده زیااد بزن با سرکه شروع کن شونه کردن با همون شونه چند بار شونه کن بشور تا تخماش جدا شه بعد شستنم با اتو مو یا سشوار با حرارت زیاد سشوار بزن تا یه مدت تکرار کن میره 

هر روزم خونتون جارو بزن با حرارت زیااد سعی کن جایی هم نری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما با اتوی مو که بهت گفتم اینکارو هم انجام بده اول روغن زیتون بزن بعد اتوی مو که داغ شد کم کمک با اتو موهاشو هم صاف کن هم اون حرارت باعث میشه تخما بسوزن واگهحشره هم هستش بسوزن 

آخه تا حالا نداشتیم ولی ترسش همیشه به جونم بود نمیدونید از صبح چه حالی هستم هیچی نخوردم

ن بابا برو عطاری محلول اونا رو بگیر بوی سرکه میده شیمیایی هم نیست خدایی نکرده برای بچه ضرر داشته باشه

عزیزم نه خودتو ناراحت کن نه دختر خوشکلتو که بترسه چه مشکل وحشتناکی داره بهترین کار داروخانه ها شانه مخصوص شپش دارن بگیر موهاشو چرب کن بعد شونه کن شپش وتخمش راحت در میاد این کار روزی دوبارانجام بده خوب پاکسازی میشه 

من میترسم وسواس هم دارم دست به هر چی میزنه یا سرش می‌میچسبونه تنم میلرزه

برادرزاده ام کم مو از مدرسه شپش گرفت داداش یک ساله اش که تقریبا کچل بود و دوتا تار مو داشت گرفت ولی داداشم با اون حجم مو در امان بود قرار نیست همه بگیرن و همه جا پخش بشه فقط شونه و بالشت و پتوش جدا کن تاپیک های نی نی سایتی ها رو بخونم خیلی تجربیات خوبی دارن زود از بین می‌ره فقط باید دو سه روز وقت بزاری 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بچه که بودم پسر داییم شپش گرفت داد خواهرش اونم داد به من موهای منم بلند بود مامان بزرگم سرمو با سرکه ...

اصلا نتونستم طاقت بیارم 

بعد باباش عاشق موهاش بود 

شب بیاد کله کچل رو ببینه سکته میکنه