2777
2789
عنوان

دخترم پستونک رو ول کرده😭

183 بازدید | 9 پست

دخترم شش ماهشه پستونک رو کاملا ول کرده چندروزه چیکارکنم بنظرتون؟؟😞اعصابم خوردشده

باید کلی تکونش بدم بخوابه اگه پستونک بود خیلی راحت تر بودم مخصوصا الان ک داره بزرگتر میشه

راه حلی دارید؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم ول کرد واسش رنگ دیگه هم خریدم ولی فقط باهاش بازی میکنه و لثه هاشو میخارونه منم واسش دندونگیر گرفتم😅

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

پسرمنم ول کرد واسش رنگ دیگه هم خریدم ولی فقط باهاش بازی میکنه و لثه هاشو میخارونه منم واسش دندونگیر ...

اعصابم خورده تازه براش بند پستونک خیلی شیکی گرفته بودم هنوز یبارم وصل نکردم براش😭😭

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
بسیار کار خوبی کرده بچه گلتخصص و روانشناس کودک هم معتقدن بچه نهایت تا شش ماهگی باید پستونک بخوره خدا ...

نگو خواهرم نگو من تازه براش بندپستونک گرفته بودم خیلی شوقش داشتم هنوز یبارم براش استفاده نکردم😭😭