2777
2789

بچه ها اون کاربری که گفته عکس ها فیک بوده رو تگ کنید  باید ثابت کنه که فیک بوده

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mermaid1986  

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
عزیزم من چون دوست نداشتم بحث کنم تاپیکم رو قفل کردم

عه ایشونه 

تاپیکت از همون چت مشخصه دروغه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوبه عکس خاصی نبود ک بگن فیک بوده😆😆

بعضی از کاربر ها هم خیلی بی فرهنگ تشریف دارن ک اسکرین شات گرفتن این واسم شد درس عبرت ک دیگ توی سایت عکس نزارم❤️

این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀
خوبه عکس خاصی نبود ک بگن فیک بوده😆😆بعضی از کاربر ها هم خیلی بی فرهنگ تشریف دارن ک اسکرین شات گرفتن ...

عزیزم یعنی واقعا احتمال نمیدی عکس میزاری یکی ممکنه اسکرین شات بگیره؟ 😐 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من کسی رو اجبار نکردم باور کنه قشنگم❤️

افرین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
@mermaid1986

من عکسشونو نگه نداشتم عکس مردمو مگه میشه نگه داشت خانم؟

من زدم تو گوگل سرچ گوگل داد که از پیج اینستاگرامه

میگن چوبو برداری گربه دزده حساب کار خودشو میکنه

مشکلی نداره 

بگید همین الان عکسی که ادلا کردن برای خودشونه و این داستان صحت داره یه عکس بفرستن کنارش روی کاغذ بنویسن نی نی سایت

من گزارش این کار غیر اخلاقی که با عکس مردم داستان سرایی کردن رو هم حتما تو سایت فتا میفرستم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁