2777
2789
عنوان

دوستم بهم خیانت کرد ماجراشو

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 38 پست
اره به روش نیاوردم ولی مطمئنم که بهم نمیگه اگر میخواست بگه تا حالا گفته بود..از این ناراحتم که این ه ...

من که ندیدم دختر به پسر پیشنهاد بده حتما از رو حسادت بوده

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
پس سیسی احتمالا رفیقت از رو حسادت رفته چون اگه اینجوری نبود بهت میگفت که مثلا من از این اقاعه ک بهت ...

اره دقیقا

ولی واقعا طاقت ندارم به روی خودم نیارم و نشون ندم که میدونم

نمیدونم چیکار کنم حس احمق بودن بهم دست میده😬

کاربری دست دونفره..من و دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقاولی واقعا طاقت ندارم به روی خودم نیارم و نشون ندم که میدونمنمیدونم چیکار کنم حس احمق بودن ب ...

رفیق حسود بدتر از دشمنه خیلی عادی باهاش کات کن البته میتونی باهاش حرف بزنی دلیلشو بپرسی اینجوری دیگ بعدا نمیگی کاش میپرسیدم ببینم چرا اینکارو کرد

رفیق حسود بدتر از دشمنه خیلی عادی باهاش کات کن البته میتونی باهاش حرف بزنی دلیلشو بپرسی اینجوری دیگ ...

اگر انکار کرد چی ؟ من نمیتونم بهش ثابت کنم مدرکی ندارم اخه

اونوقت برمیگرده همه جا میگه بخاطر یه پسر رابطه دوستیمونو خراب کرد

اگر انکار کرد چی ؟ من نمیتونم بهش ثابت کنم مدرکی ندارم اخهاونوقت برمیگرده همه جا میگه بخاطر یه پسر ر ...

حالا نکنه اون طرفی که بهت اینو گفته دروغ گفته باشه؟

با خنده بگو رفیق شنیدم رفتی موس موس کردی دنبال فلانی خداروشکر لیاقتت همونه که پشتش بد میگفتی 😁

خیلی دلم میخواد بهش بگم ولی مطمئنم انکار میکنه😂

برای همون نمیدونم چیکار کنم

نه از اون مطمئنم یکدرصدم شک ندارم که حرفش دروغ باشه

اگه من جای تو بودم با رفیقم کات نمیکردم اما دیگه مثل قبلم صمیمی نمیشدم کلا بی اهمیت برخورد میکردم

اگه من جای تو بودم با رفیقم کات نمیکردم اما دیگه مثل قبلم صمیمی نمیشدم کلا بی اهمیت برخورد میکردم

خیلیی سختهه🥲همینکه میدونم ولی نمیتونم به روش بیارم داره عذابم میده ولی سعیمو میکنم

خیلیی سختهه🥲همینکه میدونم ولی نمیتونم به روش بیارم داره عذابم میده ولی سعیمو میکنم

با شوخی به روش بیار ببین واکنشش چیه