2777
2789
عنوان

دوستم بهم خیانت کرد ماجراشو

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و الان فهمیدم همون دوستم ، دوستی که انقدر صمیمی هستیم و چندین ساله باهم در ارتباطیم خودش رفته به اقا ...

عزیزم تو که نمیخواستی ایشونو

این دونفر بهم میومدن باهم اشنا شدن

بهش تبریک بگو و براش خوشحال باش

ولی بهش بگو بخاطر صمیمیت بینمون بهتر بود بهم‌میگفتی بهش پیام دادی

مثلا چجوری بگم؟ میشه یه مثال بزنی واسم عزیزم

مثلا با شوخی برو بگو کلاغا یه خبرایی اوردن بعد گفت چی بگو اره دیگه رل میزنی به ما نمیگی اینجوری اروم اروم از زیر زبونش حرف بکش اما اگه کارش از رو حسادت باشه به احتمال زیاااد عصبی میشه و امکان بحث باهات هست

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
عزیزم تو که نمیخواستی ایشونواین دونفر بهم میومدن باهم اشنا شدنبهش تبریک بگو و براش خوشحال باشولی بهش ...

عزیزم من منظورم اصلا این نیست که چرا رفته باهاش اشنا شده ولی توقع نداشتم دقیقا بره با کسی که به من پیشنهاد داده و از همه مهم تر از من پنهان کنه

کاربری دست دونفره..من و دوستم
مثلا با شوخی برو بگو کلاغا یه خبرایی اوردن بعد گفت چی بگو اره دیگه رل میزنی به ما نمیگی اینجوری اروم ...

با اینکه میدونم احتمال خیلی زیاد بحث میشه

ولی خیلی دلم میخواد بگم اینجوری اقلا توی دلم نمیمونه

مرسی عزیزم💕

با اینکه میدونم احتمال خیلی زیاد بحث میشهولی خیلی دلم میخواد بگم اینجوری اقلا توی دلم نمیمونهمرسی عز ...

موفق باشی گلم

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
عزیزم من منظورم اصلا این نیست که چرا رفته باهاش اشنا شده ولی توقع نداشتم دقیقا بره با کسی که به من پ ...

حق با شماست میفهمم 

بهترین راه اینکه اگر دوستی و رابطتون براتون مهمه باهاش صحبت کنین

حق با شماست میفهمم بهترین راه اینکه اگر دوستی و رابطتون براتون مهمه باهاش صحبت کنین

فکر نمیکنم صحبت کردن جواب بده دیگه ، چون مطمئنم انکار میکنه ، ممنونم گلم