2777
2789
عنوان

تنبیه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8037 بازدید | 101 پست
من نمیدونم چرا تو نی نی سایت همه اونایی که با شوهرشون مشکل دارن از شوهرشون سرترن و کلی خواستگارای عا ...

😁😁😁😁😁😁😁😁

برا شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین 
شما وقتي شوهرتو قبول كردي هي نبايد بگي من سرم يا اينكه كلي خواستگار داشتم به هر حال الان انتخابت همس ...

متاسفانه خیل یا این اشتباه سر بودن رو دارن 

نمیخوام بگم شما اشتباه میکنید ولی اگر سرتر بودی چرا انتخابش کردی؟ خوب خواستگارای بهتری بودن که 

عزیزم اگر یه مرد این حرفا رو از زنش بشنوه حالا حالاها از دلش بیرون نمی ره هااااا و در مقابل. رفتارهای عجیبی نشون میده 

من خودم همه جا میگم از وقتی ازدواج کردم احساس میکنم کامل شدم 

زن و شوهر هیچ وقت نباید حس برتری نسبت بهم داشته باشن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست نداری استارتر کارتم اشتباه بوده پای خونوادتو کشیدی وسط شوهرش با این موضوع رفتارش عادی بوده حتی خوبه برنگشته بگه به شماربطی نداره توهم اگه زندگیتو دوس داری خودتو تو چشم شوهرت عزیز کن ولی نه با بدگفتن درمورد خونوادش ازچشمش میفتی با خونوادشم قطع رابطه نکن که تنهابره اوناهم دلشون رو خالی کنن گله کنن باشوهرت برو رسمی باش خودمونی نشو ولی بی احترامی هم نکن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
شما وقتي شوهرتو قبول كردي هي نبايد بگي من سرم يا اينكه كلي خواستگار داشتم به هر حال الان انتخابت همس ...

من اینجا دارم میگم که با اینکه ازش اینقدر سرم اما باهام اینکارو میکنه به خودش نمیگم چون این حودش اخر ادعاست

عزیزم خانواده من دخالت کردن چون خانواده اون قبلش کلی توهین به من کرده بودن و جلو خود پسرشون بود و شو ...

اونا خونوادشن نمیتونه که ولشون کنه حالا هراشتباهی هم بکنن این راه هم غلطه ثابت کنی اونا مقصرن و بدهستن اینجوری ازت دور میشه

حق با شوهرته  

منم اگه مثلا شوهرم جلوی خانوادش از خانوادم بد بگه یا ذره ای گله کنه طرف هانوادمو میگیرم و میگم که حاضرم تورو ول کنم ولی اونارو نه!!!

واسه این این حرفو میزدم تا قشنگ همه جا برن که خانوادم چقدر واسم مهمه!!!

تا عادت نکنن دیگه پشت خانوادم بد بگن!!!

پس کار شوهرت خیلی هم عادی بودی با اینکه بچه بازی بود ولی واقعا مرد هم صبر داره دیگه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

استارتر نظرات منو با دقت بخون دوست جونی عمل کن چون خواهرشوهرت نیستم شوهرتم نیستم یه انسانم از دور و بی طرف الان باید سعی کنی شوهرتو بیشتر جذب خودت کنی اگه زندگیتو دوس داری نمیخوای همش اعصابت خورد شه

عزیزم خانواده من دخالت کردن چون خانواده اون قبلش کلی توهین به من کرده بودن و جلو خود پسرشون بود و شو ...

بچه كه خب نوه ي اونا هم هست و بايد ببيننش شما اگه توهيني از جانب اونا بوده بايد خودتون به خانوادش ميگفين كه دليل اين توهينا چيه حتي اگه شوهرت شكايت كرد كه چرا داري بهون ميگي بايد اجازه دخالت حتي به شوهرتم نميداديو ميگفتي تو اين مسائل دخالت نكنه اگم قطع رابطه كردي به شوهرتو و بچت اجازي بده كه اونا برن و اينكه ١ بار جدي بدون بحث و احساسات بشين با شوهرت صحبت كن و بگو كه داري ازار ميبيني از اين رفتار بگو من ترو محدود نميكنم كه نري تو بچشونيو بايد بري ولي خواهشن در مورده مسائل اونا يا در مورد اينكه من باهاشون رفت و امد كنم چيزي نگو چون من نه تنها كه نميام كدورت تو زندگيمون ايجاد ميشه و اعصاب تو و منو بچمم خراب ميشه اگه ديدي بازم كاره خودشو كرد به مشاور رجوع كن 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
حق با شوهرته     منم اگه مثلا شوهرم جلوی خانوادش از خانوادم بد بگه یا ذره ای گله کنه طر ...

خانم جان مثل اینکه هر چی من توضیح میدم شما نمیری بخونی .من نه کارش دارم که بره پیش خانوادش نه هیچی اصلا بره که برنگرده میگم چطور اونا تو رو خودش به من توهین کردن اما حق رو بهشون میده که توهم یه اشتباهاتی داری من که نمیتونم درست جریان رو به شما بگم پس قضاوت درست بکن همیشه

من متن رو سریع نوشتم معذرت میخوام اگر غلط املایی داشت و طولانی شد    

واقعا متاسف شدم دوستم .از این جمله ی آقایون هم متنفرم که این روزها تو نی نی سایت هم انگار همه گیر شده

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

در ضمن مامان من باهاش صمیمیه و فقط اون باااش حرف زد نه پدرم و نه برادرام اطلاع ندارن. که اگه اطلاع داشتن الان همشون حساب کار دستشون میومد !ما من و مامانم نمیخوایم موضوع رو بزرگ و خراب کنیم

ببین منم یه دوباری با مادرشوهرم دعوا کردم شوهرم تو اون شرایط فقط سکوت کرد و نهایت دو هفته نرفت به مدر مادرش سر بزنه و بعد از اون دوباره رفت و من هم بعد از یکماه دوباره رفتم بهشون سر زدم.حالا فکر کن شوهر من با وجود اینکه بهترینه ولی بازم تو دعوای منو مادرشوهرم دخالت نکرد و بی طرف شد

شوهر من هم اوایل خیلی سعی میکرد طرف خانوادشو بگیره و حقو به اونا بده اما من سعی کردم براش حساسیت ایجاد نکنم البته اوایل ازدواج خانوادش خیلی تو کارای عروسی ما دخالت کردن حتی لباس عروس و گل و ماشین عروس و خودشون انتخاب کردن اما من با اینکه برام مهم بود چیزی نگفتم الان هم زیاد به روش نمیارم چون باعث میشه طرف خانوادشو بگیره و از من زده بشه همین الان برا مامانش کیک میپزم میبرم ...باهاشون با لب خندون برخورد میکنم و حواسم هست الان که اول زندگیمون هست خیلی حساس نشه یکم که به من وابسته شد و از طرف من مطمئن شد که آدم بدجنسی نیستم و نمیخوام رابطه شو با خانوادش کم کنم میشونمشون سر جاشون ...البته خیلی رفت و آمد نمیکنم چون شاغل هم هستم بهانه میارم که وقت نمیکنم هر موقع هم بهش میگم بریم خونه مامانت سر بزنیم انقد خوشحال میشه که انگار دنیارو بهش دادی میریم نیم ساعتی میشینیم و برمیگردیم قبلش هم سعی میکنم شام حاضر کنم و شام بخوریم بعد بریم که یه وقت واسه شام نگه ندارن و مجبور بشم مدت زمان زیادی بمونیم اونجا....خونه مامان خودم هم زمانی میرم که شوهرم سر کاره یعنی خودم تنها میرم و قبل اینکه شوهرم بیاد میرم خونه و غذا آماده میکنم حتی کلی به خونه و خودم میرسم روی میزه انواع میوه ها میزارم تا به محضی که شام خورد میوه آماده باشه حتی آبمیوه میگیرم با بستنی سریع از در که اومد میبرم جلوش خلاصه کاری میکنم که به من وابسته بشه و اصلا هم اسم مامانم یا مامانت نمیارم 

من اینجا دارم میگم که با اینکه ازش اینقدر سرم اما باهام اینکارو میکنه به خودش نمیگم چون این حودش اخر ...

یعنی چی خیلی از زنها سر تر از شوهراشون هستن ولی اخلاق ندارن اونوقت شوهرشون به خاطر زیبایی زنشون تحملشون کنن.حرفایی میزنیا