2777
2789
عنوان

خوابهای صادقه دیدید؟

2441 بازدید | 41 پست

کسی هست که خواب صادقه دیده باشه  حالا هر چند بار که شده میشه تعریف کنید آخه خودم خیلی از خوابهام سریع تعبیر میشه یا به عبارتی صادقه هستند!!!

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بله...یه همسایه داشتیم که پسرش هم سن من بود...خواب دیدم کارنامه ش رو گرفته و توی کادنامه فامیلیش محمدیه...بعدها که مادرم با مادرش دوست شد اومد و گفت فامیلیه این خونه جدیده محمدیه 

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من یه هفته قبل اینکه دخترمو از دست بدم خواب دیدم دخترم دنیا اومده ولی نمیذارن ببینمش از خواب بیدار شدم با گریه برا مادر و شوهرم تعریف کردم ولی اونا گفتن زن حامله از این خوابا زیاد میبینه.هفته بعدش زایمان زودرس شدم و دخترم دنیا اومد ولی ندیدمش...

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بله من یه هفته قبل اینکه دخترمو از دست بدم خواب دیدم دخترم دنیا اومده ولی نمیذارن ببینمش از خواب بید ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من خودم زیاد نیست ولی دیدم.ولی مادر شوهرم خوابهاش رد خور نداره.مادرم ومادربزرگم خدابیامرزم همینطور بودن.

مادرشوهرم خوابهاش خیلی راست میشه‌.دیدم که میگم.نمونه مثلا:تو جوونیش که پسرش یه سالش بوده وشیرخواربوده خواب میبینه همین بچه اش تو لباس سربازی هستش ودرتابوت وکشته شده و مردم اوردمش تو حیاط شون دورش میزنن.الان این خواب بعد۱۸سال واقعیت پیوست پسرش رفت وکشته شد وباهمون لباس سربازی اوردنش.این یکی از خوابهاش بود

منم خیلی خواب میبینم یعنی هم شبها هم بعدازظهرا بیدارم میشم تاچنددقیقه یادمن  ولی اهمیت نمیدم ولی خیلی اتفاقا توزندگیم افتاده که همونجافهمیدم خوابشو دیدم قبلن

وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...

اره من خواب يكي از بستگان ك تازه فوت شده بود و كشته بودنش رو ديدم ك قشنگ بهم توضيح داد چرا و چطوري كشتنش

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
اره من خواب يكي از بستگان ك تازه فوت شده بود و كشته بودنش رو ديدم ك قشنگ بهم توضيح داد چرا و چطوري ك ...

عه چه جالب میشه تعریف کنی

وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...

یه خوابی تعریف میکنم بهتون حق میدم باور نکنید 

۴-۵سال پیش خواب میدیم تو یه خرابه ای هستم که انگار از سطح زمین فاصله ی زیادی داشت 

انگار که مکان مقدس بود خرابش کره بودن

من تو انبوهی از خاک و دود و گل بودم

یهو دیدم یه اسکلتی از تو گور دراومد بیرون من ترسیدم گفتم کی هستی گفت ما مردم برمه هستیم که مارو کشتن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
یه خوابی تعریف میکنم بهتون حق میدم باور نکنید  ۴-۵سال پیش خواب میدیم تو یه خرابه ای هستم که ان ...

وووووی چه ترسناک😐