2777
2789

خودم کار نمی کنم. ساعت کاریش الان تو تابستون تا 1 بعد از تابستون میشه تا 2 و نیم.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

اسنپ میرن اکثرا یا مغازه باز میکنم البته باید شریکی باشه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت اسنپ رفت. اینقد کرایه ها  تو شهر ما کمه هرچی در می آورد خرج روغن و بنزین و استهلاک ماشین می شد.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

شغل ازاد مثلا داشتن مغازه ، طرف های صبح هم شما میتونین برید تا دو شیفت مغازه باز باشه .

میتونه خودش یه مدت عصرها بره شاگردی تو حرفه ای که میخواد مثلا بوتیک و …. تا چم و خم کار دستش بیاد بعد مغازه بزنه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

شریکی بخاطر سرمایه؟ یا صبح ها که سر کاره؟ چون تجربه خوبی از شریک ندارم

شغل ازاد مثلا داشتن مغازه ، طرف های صبح هم شما میتونین برید تا دو شیفت مغازه باز باشه .میتونه خودش ی ...

من که نمی تونم. هم پایان نامه دارم هم بچه کوچیک. صبح مغازه تعطیل باشه نمیشه؟

دقیقا بابای منم کارمنده شغل دومم نداره خیلی با این حقوق کم بمون فشار میاد گوش هم نمیده هرچی میگیم شغ ...

بیچاره تا اینجاهم کمکی نداشته خب شما چرا نمیری سرکار؟

من مولانم

کار درمنزل هم میتونی بگیری یا بلاگری شروع کن

همسرت هم بنظرم اسنپ خوبه براش تو راه رفت و برگشت مثلا یا روزی دوسه ساعت خوبه 

من مولانم

میشه ولی درامد و مشتری کم میشه.

فعلا بره یه جا فروشندگی تا دستش بیاد . انشالله بزودی مغازه برای خودتون بزنین . وقتی جا افتاد واسه طرف صبح فروشنده استخدام کنه .

البته میدونی که شغل ازاد یکی دوسالی  طول میکشه تا جا بیفته و به درامد برسین ، این مدت درواقع سرمایه گذاری میکنین .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ