2777
2789
عنوان

دیگه خسته خسته شدم 😭😭😭 چرا این چند روز نمیگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد زودمیخوای دربیاری بچه رووانمیستی ۳۹پرشه؟

دیه دکترم تشخیص داد ثفت ۳۸ هفته و نیم خوبه برا زایمان اخه سابقه داشته بچه اولم  تو شکمم کثیف کرده بود می‌ترسه اینسری هم اینطور بشه

خدایا شکرت بابت فرشته هایی که بهمون دادی💙💓
دیه دکترم تشخیص داد ثفت ۳۸ هفته و نیم خوبه برا زایمان اخه سابقه داشته بچه اولم تو شکمم کثیف کرده بو ...

ببخشید بچه قبلیتون کثیف کرد بود چیشد

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
ان شاالله به سلامتی منم ۳۷ هفتم پر شد فردا میرم ۳۸ چون سزارین هستم آخرای مرداد وقت زایمانه

پس همو خوب درک‌میکنیم انشالا شمام به راحتی زایمان کنی

ببخشید بچه قبلیتون کثیف کرد بود چیشد

۳۸ هفته بودم خداروشکر بهداشت محلمون فرستادن دنبالم برا چکاپ اخه دکتر داشتم زیاد پیششون نمی‌رفتم  اینرسی تصمیم گرفتم برم قرار بود طبیعی بزام بعد که رفتم ضربان قلب بچه کندتر میزد شک کردن گفتن یه ۱ساعت دیگه دوباره چک میکنیم 

دوباره چک کردن گفتن  ضربان قلب بچه کند تر از حد معمول میزنه باید بری بیمارستان با دکترم هماهنگ کردم گفت این ساعت عمل دارم تا بری بیمارستان چکاپت کنن منم خودمو میرسونم دیگه رفتم باز سونو و چکاپ کامل تا دکترم رسید یه چیزی فرو کرد داخل فهمید بچه کثیف کرده و گفت باید اورژانسی عملت کنم نمیشه طبیعی و خدارو شکر به موقع فهمیدم و بچه سر ۳۸ هفته دنیا اومد حالا اینسری میگه  باز ۳۸ هفته زایمانت میدم که مشکلی‌  پیش نیاد

۳۸ هفته بودم خداروشکر بهداشت محلمون فرستادن دنبالم برا چکاپ اخه دکتر داشتم زیاد پیششون نمی‌رفتم این ...

عزیز همین صدا قلبی ک بهداشت میگیره گفت ضعیفه و مشنوکه ضربان قلبش یا ان اس تی؟

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐