2777
2789

خیلی ناراحتم البته قبلن پسرم مثل بقیه بچه هابیرون دوست بودماهم روزبیرون ومهمونی ولی الان انگارجن زده شده دیشب مادرشوهرم اینا برادرشوهر شام بودن برای اولین بار بقدری دم رفتنشون گریه کردحالش بدشدکه باهاشون بره اجازه دادم بره البته تاصبح خودم خابم نبردگفتم گوش بزنگ باشم میارننش چون برای خواب خیلی بهم وابسته بودولی انگارا راحت خابیده اصلن کل روزرسراغی ازم نگرفت بعدبعدازظهراوردن بازم جیغ تمام همسایه ها دیونه شدن گفتم پس بره چون داشت خودش رومیکشت دلم سوخت شبم رفتم بزوراوردمش حالت اغمامیخاس بره وقتی کوچمون رودیدحالش بدشدمنوهی میزدمنوازاونانگیربزاربغل هرکسی باشم غیرتو  

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه پرو شده به روایت تصویر من بودم همون بار اول بخاطر جیغ جیغاش و کولی بازی هاش برای رفتن تنبیهش میکردم تا بفهمه خواسته هاشو نمیتونه اینطور طلب کنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

هرجورشده نذار بره.اگه شده بگو اونکه بهش وابسته س بیاد پیشش.نذار وگرنه بدترم میشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
دعایی یاراه حلی واسه آرامشش دارید؟؟

ببرش پارکی جایی براش قصه بخون لالایی چیزی 

کاری که دوست داره 

احتمالا خونه خیلی براش خسته کننده شده اونجا براش جذابه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه پرو شده به روایت تصویر من بودم همون بار اول بخاطر جیغ جیغاش و کولی بازی هاش برای رفتن تنبیهش میک ...

چجوری تنبیهش میکردی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دختذ منم یهو جو گیر میشه از خونه مادرم اینا در نمیاد میگه عشق بابا جونم عمر بابا جونم تو برو خونه خودمون من دختر بابا جون میشم ...در و باز می‌کنه منو میندازه بیرون درو می‌بنده......

باز بعد چند وقت میبینی مثل امشب حتی از بغلم در نمیومد و می‌گفت اصلا نریم خونه بابا جون و خونه خودمون باشیم ...

بچه آن بابا...هر لحظه یه حسی تجربه میکنن اصلا اصلا رو حساب غریبه شدن و این چیزا نذار....بچه ها مبرا از اینجور چیزان...حس های لحظه ای دارن...با اونا خوش گذشته بهشون دوست داشته پیششون باشه بعد دوسه روز اونام براش عادی میشن

ببرش پارکی جایی براش قصه بخون لالایی چیزی کاری که دوست داره احتمالا خونه خیلی براش خسته کننده شده او ...

هرجایی هرکسی رودوس داره میخادباهاش بره غیرمنوپدرش نمیدونم قبلن اینجوری نبودماهم هروزباهاش بازی بیرون پارک میبریمش

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود