2777
2789
عنوان

مادرااااچرایشبه برای پسردوسالم غریبه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 42 پست

وای عزیزم این قدر سخت نگیر

تو این سن این رفتار طبیعیه 

همه بچه ها این مدلی میشن

فک کنم تو وابسته بچه ای تا اون واسه تو

پسرای منم همین طور شدن الان خوبن.دوست دارن جاهای جدید رو کشف کنن

و خونه مامان بزرگ ها چون آزادی بیشتری دارن و وسواس مامان ها بالای سرشون نیست رو میخوان تجربه کنن

چند وقت زیاد اذیتش نکن خودش میگه میخوام برم پیش مامانم

شاید یکی دو دفعه کلا بشه بخواد ۳ ۴ روز پیش مامان بزرگش بمونه 

ته تهش همینه 

عادت نمی کنه بلکه دل تنگت هم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های منو چیز/خور کردن با من خانوادم بد شدن با اونها خوب شدن بعد از چند روز مهمونی خونه ی اونها ا ...

واقعن ابن چیزا درسته؟؟بااین که میخام منطقی باشم ولی دارم کم کم شک میکنم چون یه واکسی که متنفربودنمبخادجدابشه می‌چسبه بهش این برام عجیبه 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
هرجایی هرکسی رودوس داره میخادباهاش بره غیرمنوپدرش نمیدونم قبلن اینجوری نبودماهم هروزباهاش بازی بیرون ...

اجازه نده تو این سن خیلی کارهای خطرناک میکنن خدایی نکرده جایی میره اتفاقی براش میفته 

1480 مشاور رایگانه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

چجوری تنبیهش میکردی؟

اول اینکه به خانواده میگفتم برید به جیغ ها و کاراش محل ندید دوم یه تشر بهش میزدم با جدیت بفهمه شوخی ندارم بعدم به سر و صداش محل نمیدم و برای تنبیه چیزی ک دوس داره رو ازش میگیرم و همونجا بهش میگم بابت رفتارت از این چیز محرومی 

ک بدونه رفتارش و حرکاتش چیزایی رو به دنبال خدش داره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بچه پرو شده به روایت تصویر من بودم همون بار اول بخاطر جیغ جیغاش و کولی بازی هاش برای رفتن تنبیهش میک ...

نه عزیزم بچه رومگه میزنن میبینم حالش بده چجوری بزنمش دلم نمی‌آوریم مشکل خودم یاخونم روبفهمم وراه حل روسیه زدنش شبیه اغمارفتنه من میترسم

مگه میشع یشه؟اون خیلی بهم وابسته بودچراارخونه بدش میاد؟

زیاد هم پسرت رو وابسته خودتت نکن خوب نیست

باز ببرش پیش مشاور کودک اونا کمک ش کنن شاید یه مشکلی هست

و اینکه سعی کن بچه رو دیگه نفرستی بره خونه اونا

داد و جیغ هم زد سعی کن با صحبت بگی که نمیتونه بره و اینا و سعی کن بگی بیا مثلا خونه رو مرتب کنیم بعد بذارم بری، حالا بیا فیلم ببینیم شب میبرمت اینقدر تکرار کن تا یادش بره و تا یه مدت بگو اونا هم خونه تون نیان شاید درست شد

نذار دیگه ببرنشخوب نیس. شاید کارایی براش بکنن که تو ازت برنیادو این ظلم اونا هم به توعه هم به بچه دز ...

من که اصلن دوست ندادم تاخودصبح نخابیدم بچم یه عادتابی داره توخاب فقط من میدونم ای کاش میرفتم ولی فک کردم ۱ساعت دیگه اینجاست ولی کلن مارونخاست

وای عزیزم این قدر سخت نگیرتو این سن این رفتار طبیعیه همه بچه ها این مدلی میشنفک کنم تو وابسته بچه ای ...

کآری کرددلم شکست چون هی مامان بزرگش میگفت چکارش میکنیدکتکش میزنیدچرافراری هست اصلن بهت وابسته نیشت کلن جداازاون آبروم رفت 

اول اینکه به خانواده میگفتم برید به جیغ ها و کاراش محل ندید دوم یه تشر بهش میزدم با جدیت بفهمه شوخی ...

همین الانم ازخونه وخودم فراری شده من اهل محبتم اهل تنبیه نیستم شایدم روشم غلطه ولی دلشوندارم

زیاد هم پسرت رو وابسته خودتت نکن خوب نیستباز ببرش پیش مشاور کودک اونا کمک ش کنن شاید یه مشکلی هستو ا ...

اونام خیلی مقصرن انگارمیخان یچیزی روثابت کنن

وای عزیزم این قدر سخت نگیرتو این سن این رفتار طبیعیه همه بچه ها این مدلی میشنفک کنم تو وابسته بچه ای ...

بچم اکه منونخادبایدبرم بمیرم کجای کارم اشتباه بود؟

همین الانم ازخونه وخودم فراری شده من اهل محبتم اهل تنبیه نیستم شایدم روشم غلطه ولی دلشوندارم

روشت صد در صد غلطه عزیزم اینو از نظریه مشاوره میگم 

همونجور ک تشویق هست تنبیه هم باید باشه وگرنه اون بچه به بد ترین وجهه بار میاد

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚