2777
2789
عنوان

مادر دختره داره هر روز به شوهرم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 44 پست
وای اسی تاپیک پیامای ننه دختره رو خوندماینا خانوادگی ه رز ه و پررو اناعصابم خورد شد

فکر کن بابا طرف ،لعد از پنج از خارج برگشته پیششون ،بک ماه بیشتر نتوانسته کنار اینا باشه ،جنگ به وا شده تو خونشون ،بابا گفته همتون ه ر ز ه هستید و رفته 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
فکر کن بابا طرف ،لعد از پنج از خارج برگشته پیششون ،بک ماه بیشتر نتوانسته کنار اینا باشه ،جنگ به وا ش ...

بخدا مادره از شرم نباید جلوی شما سر بلند میکرد

تازه پررو پررو پیامم میده

وای خدایااااا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ولی تواین دعواها مگه میشه اون بچه متوجه نشه که باباش دوستدختر داره؟همچین پدری خودش بدآموزی داره ...

چه ربطی داره ،بارها گفتم و بازم میگم ،شوهرم درسته در حق من نامردی کرد ،ولی بهترین بابا برای بچه هاش بود و هست ،و این مسئله هیچ ربطی به بچه های من نداره و اجازه دخالت بهشون نمی‌دم و حتی اجازه نمی‌دم به پدرشون بخوان بی احترامی کنن.

چه ربطی داره ،بارها گفتم و بازم میگم ،شوهرم درسته در حق من نامردی کرد ،ولی بهترین بابا برای بچه هاش ...

عزیزم من گفتم بچه ها متوجه نشدن که پدرشون دوستدختر داره؟و ازن خیلی تو روحیشون تاثیر میزاره اگه بفهمن

بخدا مادره از شرم نباید جلوی شما سر بلند میکردتازه پررو پررو پیامم میدهوای خدایااااا

نمیفهمن که ،یکی بگه بابا برو جلو دخترت رو جمع کن،عکس و فیلم از خودش نفرسته.بعد میایی از دست بریده حضرت ابلفضل و زینب میگی .

ای باباااااااا

نمیگه دختر من به چه حقی گفته زنتو طلاق بده ،اگر میداد ،منم میرفتم که الان بچه های من بدبخت شده بودن .

اینا رو نمیگه ،نشسته میگه تو هوس باز بودی ،پ نه پ الان میاد با دسته گل و شیرینی ،دخترتو عقد می‌کنه الله اکبر 

عزیزم من گفتم بچه ها متوجه نشدن که پدرشون دوستدختر داره؟و ازن خیلی تو روحیشون تاثیر میزاره اگه بفهمن

نه خدا رو شکر متوجه نشدن ،دختر بزرگم فقط یه چیزای نامفهموم متوجه شده ،که بهش گفتم دختره ،حسودی می‌کنه که بابا شماها رو آنقدر دوست داره چون خودش بابا نداره.

وگرنه نه متوجه نشدن

آنقدرم خانواده داغونی نیستیم بابا ،😂

شوهرت دادگاه بیا هست؟

اره میاد ،یه شکایت هم خودش کرده بابت تهدید های که از سمت دختره میشه ،که گفته ماشینتونو آتیش میزنم ،اسید میپاشم ،تو خیابون  رفته شوهرمو زده .......

اره میاد ،یه شکایت هم خودش کرده بابت تهدید های که از سمت دختره میشه ،که گفته ماشینتونو آتیش میزنم ،ا ...

بوی خوشی از این قضیع به مشام نمیرسع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مثلا چی ؟؟؟احساس می‌کنی اسیدی چیزی بپاشن‌ بهم یا رو ماشین شوهرم

نمی خوام نگرانت کنم ...خشت اول گر نهد معمار کح تا ثریا میرود دیوار کج ....خودتو قاطی کن نه پیام بده نه دعوا کن ...مادر دختره راست گفته شوهرت فقط بع خاطر هوسبازی رفته سمت دختره الان که ازش سیر شده و میخواد ولش کنه دختره عصبی شده و نمی خواد کوتاه بیاد سزای ادم خائن همین ...ولی حیف شما و بچه هاتون که پاسوزین ...اسید که به شما نمی پاشه ولی عاقبت خوشی هم نمی بینم ..شما هم واسه دفاع از شوهرت چادر به کمر نپیج چون حقشه تاوان بده🤕🤕🤕

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمی خوام نگرانت کنم ...خشت اول گر نهد معمار کح تا ثریا میرود دیوار کج ....خودتو قاطی کن نه پیام بده ...

خو مادر دختره وقتی خودش از رابطه اینا خبر داشته ،چرا باید با تمام پر رویی بگه دختر منو فقط برای هوس خواستی،خودش با دست خودش گفته بیا این دخترم ،دخترم هر ر ز ه  هستش نمیتونه بدون تو زندگی کنه حالا تو فقط باهاش حرف بزن ،بعد که من تمام ماجرا رو متوجه شدم که چی به چیه ،ژرف بیاد بگه شوهرت هرزه هستش ،به نظر من گناه خودشم کمتر از اینا نبوده ،یعنی اگر من زن احمقی بودم و میرفتم و بچه هامو اثیر و ابیر میکردم  ،این مادر دختره اون موقعی نمی‌گفت من از شوهرتم خواستم بمونه .دخترم داشت خودشو میکشت ،رفتیم از بیمارستان و لب دریا جمعش کردیم .

برام توجیح پذیر نیست که مادر این دختره بخواد اینجوری رفتار کنه .به نظر من بیشتر سوختن که به چیزی که میخواستن،نرسیدن.

خو مادر دختره وقتی خودش از رابطه اینا خبر داشته ،چرا باید با تمام پر رویی بگه دختر منو فقط برای هوس ...

چی بگم عزیزم ...

در چه صورتی میتونه چهار تا قانونی ثبت کنه؟؟؟ اگه زن اول رضایت نده چی

اینها همش حرفِ 

داییِ من ، وکیل خانواده ست 

خیلی چیزا رو میگه چهارچشم میشیم‌. 

میگه یسری چیزا مث همین رضایت زن اول همش حرفِ 

ی پرونده خانمی دستش بود نزدیک 3 سال . 

خود قاضی علنا بهش میگفت شوهرت حق قانونیشو انجام داده 

بعد ک میخواستن دفاع کنن بگن پس رضایت زن اول نبوده

هزاراااان تبصره بهش خورده 

اصلا خزولات خالصِ 

یسری چیزها روبرای دلخوشی و ساکت کردن اون قشر نشر میدن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚