2777
2789
معذرت میخوام ،پدرت معتاده؟فقیر بودین؟روستا زندگی میکردین؟؟

نه اصلا بابام تاحالا سیگار نکشید منطقمون تقریبا سطح بالا هستیم 

و کلان سهر زندگی میکنیم 

غکر میکرد چون خودش خوبه همه خوبن  

مثبت بین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بابات بدون هیچ تحقیقی از کجا فهمیده که پسره سالم و خانواده داره  ؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خودت زبون نداشتی مخالفتی چیزی

این موضوع یادم رفت بگم 

من خیلی کتاب و درس میخوندم و به نظر مادرمم چهره انچنانی نداشتم فقط میرفت و تو مخم و چند باری حتی به کسایی که پسر داشتن گفت که دخترمو بگیرید سرش چقدر گریه کردم اگر به بابام میگفتم دعوا شدید میشد 

حتی ما رسم داریم شیر بها میدن مادرم قایمکی گفته بود من یه خوردشو بهتون میدم 🥲

مامانمم خیلی سمه 

مثبت بین

خیلی ببخشید ولی ادم بخواد یه وسیله ناچیز هم دست کسی بده اول با یه شناختی از طرف بهش میده

بعد بابات اومده دختری که این همه سال بزرگش کرده رو بدون هیچ تحقیقی داده به یه خانواده غریبه؟ اونم همچین خانواده ای؟😐

🤍.

دوبار اومدن شوهرمو گرفتن از خونشون بردن چون هم برادرش اعتیاد داشت هم دزدی میکرد اشتباه گرفتن یکسری توی محلشون همسایه ها مامور اوردن که شوهرمو. به جا برادرش بگیرن که فرار کرده بود خلاصه که کلا خانواده خلاف کارین

مثبت بین

اگر بابات پول داره بگو بهتون پول بده جمع کنین برین یک شهر دیگه ، خلاصه سعی کن درست کنی زندگیت رو . بالاخره هم خودت مقصریم هم پدرت . 

فعلا هم بچه دار نشو 

در ضمن اگر شوهرت نیومد یا شرایط بهتر نشد یک فکری به حال این زندگی که داری بکن . این زندگی نیست که تو لیاقت داشته باشی . 

وام ازدواج گرفتیم ۱/۵وام ازدواج داد پدرش که بره یه سری از وسایل خونمونو بگبره پدرش برد خرج کرد یا هر وقت لرادر شوهرم بیرون از زندان بود شاهد دزدی هاش بودم که میاورد میفروختن !!!

مثبت بین