2777
2789
هیچ گاهی همسرم گیر میده که با مادرم خوب باش بیا رفت امد کنیم ول منم میگم هرگز 😔باورت میشه حتی حال خ ...

چه خانواده بدی باهات وصلت کردن عزیزم. منظورم از بد، یعنی به درد نخور بودنشون و اثرات مخربی که روی روابط بچه ها و بقیه دارند.

خیلی مستقیم به شوهرت نگو، نمیخوای بری خونه مادرش، مردها حساسن، یجوری بپیچون که دلگیر نشه از تو. 

نه مثلا یکسری پدر شوهرم گفت عرضشو نداره

پس برا چی دایم دنبالشن بندازنش زندان  یه بارشو گفتی با برادر شوهرت اشتباه گرفتن سری بعد چی؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برا چی دایم دنبالشن بندازنش زندان یه بارشو گفتی با برادر شوهرت اشتباه گرفتن سری بعد چی؟؟

تو یه خونه بودن یه سر که گرفتن بردن دادگاه دادگاه مامور ها رو دعوا کرد که مگه گروگان گیریه که برادرشو اوردید ولش کردن 

یکسریم اشتشهاد چه اون محلی یعنی همه محل از اینکه برادرش ارزل و معتاد ها رو میاورد کوچشون عاصی شدن اومده بودن برادرشو بگیرن که این خونه بوده فرار کرده

مثبت بین
چه خانواده بدی باهات وصلت کردن عزیزم. منظورم از بد، یعنی به درد نخور بودنشون و اثرات مخربی که روی رو ...

اره دقیقا خیلی خیلی ناراحت و دپرسم اصلا فقط فکر بچمم البته همسرم به زبون و رفتار میگه که طرفشون نیست و رو بچشمون خیلی حساسه 

ول خوب تاثیر دارن خیلیی گاهی خود همسرم دلسوزی میکنه 

به قول خودشون حروم بهشون نمیوفته همیشه تو هچل و دردسرن 

مثبت بین
افرین عزیزم تودختر قوی هستی که تونستی این همه رنجو تحمل کنی پس میتونی مستقلم شی❤😘برای خوشحالی وآرام ...

فداتشم قوربانت عزیزی ممتونم ازت که کامل حرفامو خوندی مچکرم الهیی هر چی میخای و خواستی خدا بده بهت😍😍

مثبت بین
چه خانواده بدی باهات وصلت کردن عزیزم. منظورم از بد، یعنی به درد نخور بودنشون و اثرات مخربی که روی رو ...

عزیزم مادرشوهر به صورت واضح از اقواممون دزدی کردن متاسفانه 

و بعد یکسال گفتن که اره من برداشتم زبونشونم درازه 

منم گفتم من دیگه با همچین ادمی هم صحبت نمیشم 

گاهیهمسرم میگ عروسا بدن 

منم میگم هر کی بده انشالله چوب بدیشو بخوره

مثبت بین