2777
2789
عنوان

کیا روانشناسی بلدن یا روانشناسی خوندن 🥺⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست
خب باز فرقی نمی کنه.مادر شوهرت مرزها رو رعایت نمی کنه.محرم و نامحرمی رو درست متوجه نشدن.که محرمیت یک ...

کاری از دست من برمیاد ؟؟؟

پیش مشاور هم رفتم اگه اوکی ای درخواست بدم توضیح بدم

بر عکسش هم جایی شنیدم.یه پیر مردی که عروسش داشت لباس عوض می کرد.اینهم یهویی درو باز کرد و رفت داخل اتاق بعد که عروسه اعتراض کرد که بابا من لختم برو بیرون گفته بود ما محرمیم اشکالی نداره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید شوهرتو بکشی سمت خودت و کارایی ک مادرشوهرت میکنه رو تو بکنی و خودت شوهرتو لوس کنی ک اون برا مادرش خودشو لوس نکنه و بعد ی مدت ک این کارو کردی و مادرشوهرت ب کارش ادامه داد جدی برگرد به شوهرت بگو من متنفرم از این کار و دفعه ی بعدی ببینم میپرم ب مامانت

بعدش ی بار خیلییی جدی برگرد به مادرشوهرت بگو لازم نیس انقد فلانی(شوهرت) رو لوس کنی

من به اندازه ی کافی لوسش میکنم

لازم نی شما وظیفه ی منو انجام بدی

اگ‌گف من مادرشم و فرق میکنم و این حرفا

بگو مردا مخصوصا فلانی دوس داره این چیزا از طرف همسرش باشه ن مادرش

خودش روش نمیشه بهتون بگه

اونجا که گفتی اندام خصوصی پسرش دست میزنه دیگه مرز نارسیسیزم (خودشیفتگی) رو رد میکنه و به آنتی سوشال ...

ببخشید میشه درخواست قبول کنی ؟ 

من توضیح بدم