2777
2789

وقتی حرف از شاغل بودن و استقلال مالی زن میشه نود درصد آدما میگن نه حالا واجب نیست و کار بیرون زنو فرسوده میکنه و فلان بعددد  همونا تاپیک میزنن زندگیم فلانه وای چون شغل و درآمدی ندارم نمیتونم جدا شم یا نه وقتی میبینن زنی داره زجر میشه تو زندگی بهش میگن استقلال مالی داری؟کاش داشتی حالا که نداری بمون یه جوری بساز 

همشونم دوست دارن دخترشون دکتر مهندس بشن 

یعنی میگم دخترا گول حرف اینارو نخوردید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم ادما باید روحیه خودشونو ببین 

بعضی افراد با شغل بیرون سازگار نیستن 

من خودم شاغلم اگر سرکار نرم انگار مریضم 

ولی در کل خوبه که تو خونه چه بیرون ی مهارتی برای درامد داشته باشیم 

دقیقاااا . یه خانومی بود تو یه تاپیک شاغل بودن میگفت من ملکه هستم و شوهرم خرجم میده زنای شاغل بیچارن و... . بعد یکماه تاپیک زد تورو خدا یه راه درامد بهم بگید شوهرم ماهی ۱ تومن بزور و منت بهم میده ارزوم برم بیرون خرید کنم و...

چرت و پرته چ فرسایشی 

فرسایش صبح تا شب تو خونه موندن و چارتا ادم ندیدنه 

ن فعالیت داشتن تو بیرون و مفید بودن هم برا خودت هم برا جامعه 

خیلی ببخشید جایگاه مادر 

خیلیم بالاست و حرمت داره منظوری ندارم 

ولی آشپزیو بچه زاییدن و کار خونه رو همهههه بلدن 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
والا این دوره زمونه بیشتر آقایون هم کاملا موافقن دوتایی کار کنن دوتایی بهم کمک کنن زندگی مشترکشونو ب ...

در هر صورت آدم دستش تو جیب خودش باشه خیلی بهتره تا جیب پدر و همسر

چرت و پرته چ فرسایشی فرسایش صبح تا شب تو خونه موندن و چارتا ادم ندیدنه ن فعالیت داشتن تو بیرون و مفی ...

اصلا همون خانه داری هم سخته ولی یه عده میان شاغل میشن ولی بازم تمام کارای خونرو تکی انجام میدن میگن ما فرسوده میشیم خب مگه میشه آدم هم خونه کار کنه هم بیرون فرسوده نشه