2777
2789
عنوان

دخترا یه نصیحت از منی که خیلی وقته تو نی نی سایتم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 66 پست
چرت و پرته چ فرسایشی فرسایش صبح تا شب تو خونه موندن و چارتا ادم ندیدنه ن فعالیت داشتن تو بیرون و مفی ...

اینجوری ام نیست عزیزم کاربیرون واقعا سخته و خسته کننده 

من عادت کردم به زندگی شاغلی ولی واقعا گاهی سخت و طاقت فرسا هست 

والا این دوره زمونه بیشتر آقایون هم کاملا موافقن دوتایی کار کنن دوتایی بهم کمک کنن زندگی مشترکشونو ب ...

مشکلش چیه کارای خونه و بچه نصف بشن هزینه های منزلم نصف؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ام نیست عزیزم کاربیرون واقعا سخته و خسته کننده من عادت کردم به زندگی شاغلی ولی واقعا گاهی سخ ...

مشکل اینه زنا هن بیرون کار میکنن هم داخل خونه به خاطر همین سخت میشه وگرنه کار خونه هم خیلییی سخته به تنهاییش

خانوما من شاغل ام سالها درس خوندم برای موقعیت الانم.ولی بخدا خونه داری خیلی با ارزشه .اینکه چون پولی بابتش داده نمیشه اعضای خونه قدر دان نیستن.وگرنه خانه داری چندین برابر کار بیرون از خونه انرژی میگیره از ادم.

اصلا همون خانه داری هم سخته ولی یه عده میان شاغل میشن ولی بازم تمام کارای خونرو تکی انجام میدن میگن ...

بله درسته 

بنظرم زن ومرد هردو شاغل بشن ولی هم قوانین برابر بشه وهم کارای خونه تقسیم بشه

الان چون میگن مرد کار میکنه قوانین به نفع مرداس ولی اگه زنم بخواد کار کنه باید قوانین برابر بشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
اینجوری ام نیست عزیزم کاربیرون واقعا سخته و خسته کننده من عادت کردم به زندگی شاغلی ولی واقعا گاهی سخ ...

ولی خب از خونه نشستن و بیکاری خیلی بهتره 

شما اعتماد ب نفست بیشتره

جلوی همسرت جسارت داری 

ترس هیچیو نداری،هم برا خودت مفیدی هم برا جامعه

اما زنی ک شاغل نیس همیشه اعتماد ب نفسش کمه حتی اگ ملکه شوهرش باشه دیدم ک میگم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
مشکل اینه زنا هن بیرون کار میکنن هم داخل خونه به خاطر همین سخت میشه وگرنه کار خونه هم خیلییی سخته به ...

اینکه درسته باید کار بیرون و خونه تقسیم بشه 

ولی اینجوری ام نیست  که بگیم شاغل بودن همه چیزش اید آل هست خوبی داره بدی هم داره

چرت و پرته چ فرسایشی فرسایش صبح تا شب تو خونه موندن و چارتا ادم ندیدنه ن فعالیت داشتن تو بیرون و مفی ...

حالا لازم نیست برای بالا کشیدن چیزی  ، چیز دیگه رو به زمین کوبید 

بجه دار شدن و بجه بزرگ کردن( درست تربیت کردن ) کار هر کسیم نیست با اینکه خودم مجردما...

هر کسی هم نمیتونه شاغل بشه ولی بنا به ی دلایلی تصمیم گرفته فعلا خونه دار بمونه 

همه چیز به اندازه خودش قابل احترام لطفا توهین نکن

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

ولی خب از خونه نشستن و بیکاری خیلی بهتره شما اعتماد ب نفست بیشترهجلوی همسرت جسارت داری ترس هیچیو ندا ...

این به روحیه ادما بستگی داره عزیزم 

ولی خب استقلال مالی واقعا خوبه 

و روحیه ادما متفاوته من سرکار نباشم انگار مریضم ولی بعضیا اصلا طاقت بیرون کار کردن ندارن 

من میگم خوبه ببینم روحیه ما چجوریه اگر خونه رو ترجیح میدن ی مهارت داخل خانه داشته باشن برای درامد