2777
2789
میشه

نفر چندم میشم؟

این دوتا امتحانمو قبول شدم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشین اما معروف احتمالش میانه هست یک الی دو سال دیگه ویژگی هاش ی ادم معمولی و تو دل برو

من خیلی احساس تنهایی می‌کنم زودتر نمبشه 

معمولی چطور با من میساژه من یکم فرق می‌کنم وعجیبم😂

معروف حداقل در یه حد کم میشم کسی پیدا میشه بخونه کارامو؟

میشین اما معروف احتمالش میانه هست یک الی دو سال دیگه ویژگی هاش ی ادم معمولی و تو دل برو

با کراشم در یه حدی حرف نمیزنم حتی 

فقط درحد کراش مبمومخ فراموشش می‌کنم 

اون حرفه ک باهاش موافق نیستن چی اون ادامه میدم واز پسش برمیام ؟شغلی باهاش انجام مبدم یا نظرم عوض میشه ؟

بیخشید زیاد شد 😂😂😂

کجا باهاش آشنا میشم ؟رابطه عاشقانه آتشین میداریم 😂

من می‌خوام براش بنویسما😂

با کراشم در یه حدی حرف نمیزنم حتی فقط درحد کراش مبمومخ فراموشش می‌کنم اون حرفه ک باهاش موافق نیستن چ ...

حرفه تون رو تا جای خوبی پیش میبرین اما نظرتون عوض میشه به خاطر شرایط و به حرفه دیگه دست می زنید

حرفه تون رو تا جای خوبی پیش میبرین اما نظرتون عوض میشه به خاطر شرایط و به حرفه دیگه دست می زنید

وای دقیقا اینطوریم من 😂

ولی حداقل امتحانشم کنمم خوبه ؟باهاش موافقت می‌کنن بعدا؟

درکل من موفق میشم؟ چونکه خیلی شکست خوردم