2777
2789
عنوان

لعنت به مغازه

297 بازدید | 8 پست

سلام من یه مشکلی دارم میشه راهنمایی ام کنید؟شوهر من موقع ازدواج شغلش مردونه بود یعنی با مردا سر و کار داشت و کارمند بود ولی به خاطر مشکلات اقتصادی بوتیک زنانه زد اولش گفت برای سرگرمی و کمک خرج ولی بعد براش خیلی جدی شد پیجم زد دیگه خیلی روش تمرکز داره مشکل من اینه که اینجا یه شهر کوچیکه و ما غریب هستیم زنا خیلی مرد غریبه دوست دارن و خیلی عشوه میان من واقعا دارم اذیت میشم همسرم هر روز یه کلیپ درست میکنه میزاره تو پیج مسخره بازی در میاره که پیج ویوو بخوره میگه واسه پیشرفت کارمونه ولی این باعث میشه زنا هم تو پیج هم وقتی میان مغازه کلی ازش تعریف کنن و تحلیل کنن و وقت بگذرونن باهاش همسرم تا یه کاری میکنه واسه ما فوری میزاره تو پیج که مردم ببینن ازش تعریف کنن میگه واسه پیج و مغازه خوبه آخه اینکه تو به زن و بچت آبمیوه دادی چه ربطی به پیج داره یا عکس خودشو میزاره کلی بازديد میره بالا یه مدتم هست به خاطر شغل کارمندی که داره همه ازش میخوان براشون کاری انجام بده اینم انجام میده و پیش بقیه عزیز میشه همه هی دور و برش هستن اینا داره منو اذیت میکنه مغازه باشه گند زده تو زندگی مون نباشه بی پول موندیم با دوتا بچه ۴ساله این جریانات ادامه داره من واقعا کم آوردم خسته ام حالا خطا هایی که میکنه تو مغازه به کنار حاضرم نیست شغلش رو عوض کنه میگه جا افتادم😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐

خودت رو درگیر نکن آخر از همه تو زنشی 

اینایی که میرن و میان دستمال کاغذی حساب میشن و شوهرت اینقدر احمق نیست که با پیچ باز بیاد با زنا رابطه بگیره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خودت رو درگیر نکن آخر از همه تو زنشی اینایی که میرن و میان دستمال کاغذی حساب میشن و شوهرت اینقدر احم ...

ازش شیطنت زیاد دیدم و اینکه حتی یه مرد به من سلام کنه بدش میاد ولی واسه خودش همه چی آزاده واسه راضی کردن زنا رو میندازه به همکاراش که کار انجام بده براشون بعدم بره بگه انجام شد زنا ازش تعریف کنن بگن آقای فلانی چقدر خوبه چقدر آقاست

کاربری دست دو نفره 🦦😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خیانت هم که نمیکنن میرن دنبال کار بازم غر میزنید! این حس حسادتتو کنترل کن

مطمعنی نمیکنن؟؟میکنه و کرده که حساس شدم دیگه وگرنه هیچ زنی بیخودی گیر نمیده به کسی که داره کار میکنه فقط

کاربری دست دو نفره 🦦😐

مگه قبلا خیانت کردهخودتو بزن به بیخیالی

بله متاسفانه از وقتی وارد این مغازه شد کلا تغییر کرد الانم میخواد بره یه عمل بکنه زیبایی که بهتر به نظر بیاد تو مغازه کلا همش دنبال جلب توجه زناست زنام خوب بهش پا میدن از طرفیم از کار کارمندی اش سواستفاده میکنن اینم براشون انجام میده که خودشو خوب نشون بده

کاربری دست دو نفره 🦦😐