2777
2789
عنوان

به این زیبایی نمیشه 🍀عکس

460 بازدید | 21 پست

چند دقیقه پیش توی جاده که بودم خورشید طلوع کرد..یادمون نره اگه تاریکی شب نباشه هیچ وقت طلوع خورشید به این زیبایی نمیشه و حتی معنایی نداره..زندگی هم همینه اگه سختی و رنجی داریم قطعا برای معنا بخشیدن و سعادت و خوشبختی زندگی خودمونن...فقط کافیه با صبر زندگی کنیم تا همیشه در شادی و آرامش باشیم...

فَلَا تَعْلَمُ نَفْسٌ مَا أُخْفِيَ لَهُمْ مِنْ قُرَّةِ أَعْيُنٍ جَزَاءً بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ....
هیچکس نمیداند که برایش چه چیزهایی پنهان کرده‌ایم....چیزهایی که اَز دیدن آن اَشکِ چشمانشان اَز شدتِ شادی در چشم حَلقه میزند و می‌چکد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی منتظر باشیم ..🥺

وقتی صبور باشیم دیگه زمان برامون معنی نداره...مثل وقتی که یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و اگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

قربون خدا برم چقدر قشنگه :)))

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

اینم مال من 😇😁♥️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️