2777
2789

سلام 

مادرم ساعت ۲ خواست بخوابه 

داداشام هر دوتاش خونه بودن (پدرمم که یه ماه بیشتره خونه زن دومشه چون مریضه دیگه کلا همونجا موند و نیومد ما هم اصلا حالشو نپرسیدیم)

داداشام خیلی سربه هوا شدن و یه مدت پشت سر هم شر درست میکردن مادرم کلا سر جریان پدرم عصبی شده بود ولی دیگه تشدید شد با داداشام الان قرص میخوره 

داداشام یکیش ۲۰ و یکیش ۱۷ سالشه 

حالا امشب مامانم وسایلاشو جمع کرد قرار بود فردا با خالم اینا بریم تهران عیادت یه مریض و گفتیم یه گردشی هم باشه 

داداشام ک نمیان

مامانم ساعت ۲ خوابید نیم ساعت بعدش حالش بد بود انگار من به زور چندین بار صداش زدم تا بیدار شد گفت یرص فشارمو بده دادم و همش میگفت داداش کوچیکت کجاست و گریه میکرد گفتم تو دسشویی چهار دست و پا رفت سمت دسشویی وقتی یرصو خورد فک میکرد دروغ میگم ولی الکی گفت میخوام برم دسشویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوپد روسریشو بست به سرش و خوابید گفت چیزیم نیست بعد نیم ساعت رفتم دیدم بی جونه ترسیدم بیدارش کردم گفتم زیر سرتو درست کن گفت آب بده بهم گلوم خشکه آب دادم دستش گفت برو بخواب دیگه من خوبم 

من اونطرف ترش دراز کشیده بودم دوتا داداشمم خواب بودن 

الان یدفعه شروع گرد به جیغ زدن و شیون کردن برا داداشم پریدم بیدارش کردم به زور چند بار صداش کردم تا بیدار شد گریه میکرد و میگفت داداشت یکی رو کشت گفتم مامان اونجاست گفت کو گفتم ایناهاش خوابه بلند شد رفت بغلش کرد پیشش دراز کشید و گریه میکرد

تو زندگی همه آدما، یه برهه ای اینجوری میشه و خیلی چیزا بهم میریزه

این وسط تو باید سعی کنی قوی باشی و به مادرت روحیه بدی.

جهان ما موقتی تر از چیزیه که حتی بتونی تصورشو کنی. فکر کن داخل یه گیم هستی و فعلا مراحل سخت بازی داره اجرا میشه. ولی تموم میشه بالاخره

بخاطر باباته لعنت به زن ومرد خیانتکار امیدوارم به عذاب ابدی دچار بشن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

داداشم بیدار ش  هنک کرده بود که مامانمو دید 

مامانمم فقط گریه میکرد 

به دوتاشون آب دادم و داداشم گفت مامان بذار بخوابه چیکار میکنی با عصبانیت 

دیگه مامانم یکم دراز کشید بلند شد برا من تعریف کرد خوابشو با گریه گفتم مامان ایناهاشون دوتاشون خوابن گفت دیوونه شدم شمارو هم دیوونه میکنم