2777
2789
دقیقا خانواده شوهرم مشکلی ندارند امیدوارم هیچوقتم نداشته باشن من غم کسی رو نمیخوام مم فقط میخوام ماد ...

عزیزم می فهمم توی شرایط سختی قرار گرفتی

اول خودت تنهایی خانم گل،،،، یک مشاور خانواده برو راجع به شرایط ات و شوهرت بگو چون واقعا خیلی شرایط خاص و پیچیده است  ... خوب نیست عزیزم از شوهرت دلسرد یا دلخور بشی

عزیزم می فهمم توی شرایط سختی قرار گرفتیاول خودت تنهایی خانم گل،،،، یک مشاور خانواده برو راجع به شرای ...

عزیزم برات نوشتم اول عقدم متوجه شدیم بابان زن و بچه داره 

نمی خواستیم خانواده شوهرم بفهمن ولی پدر شوهرم متوجه شده بود و بقیه فهمیدن .

مادر شوهرم خیلی سوسه،،    اومد توی زندگی ام اوایل ازدواج ام اصلا شرایط من و شوهرم هم خوب نبود خیلی با هم اختلاف داشتیم 

شما کار خوبی می کنی نمی ذاری از مشکلات داخل خونه مامان ات با خبر بشه هر چی کمتر بفهمه کمتر سر کوفت می زنه 

می خوام حرف های مادر شوهرم و تاثیرش روی شوهرم و گرفتن زن صیغه ای و رفیق بازی شوهرم برات تعریف کنم شاید یک جاییش به دردت بخوره  

ولی خیلی طول می کشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می خوام بگم شاید طعنه های شوهرت زیر سر غلبه های ..

شوهر ات باشه 

چون مادر شوهر من هم خیلی پشت سر من و خانواده ام غیبت... تهمت... دروغ ... و بد گویی می کرد و خیلی دلش می خواست  من از چشم  شوهرم بندازه 

شوهر منم اوایل خیلی زخم زبون می زد... بی احترامی به من و خانواده ام می کرد،،،، دور از جونت دست به زن هم داشت 

اگر یک نکته از حرفام بتونه کمکت کنه من خیلی خوشحال میشم شرایط الان شما شرایط ۱۰ سال پیش منه 

می دونم مادرت برات عزیزه و حق داری از کار پدرت دلخور باشی 

دوست داری خانواده ات در آرامش باشند 

من فقط می خواهم بهت بگم یه نیم نگاهی هم به زندگی خودت داشته باش ... برای زندگی ات هم تلاش کن 

هنوز اول راهی... زبونم لال مشکلت با شوهرت جدی نشه و اون هم نره زن صیغه ای بگیره

می خوام بگم شاید طعنه های شوهرت زیر سر غلبه های .. شوهر ات باشه چون مادر شوهر من هم خیلی پشت سر من و ...

میخوام بگم طعنه های شوهرت تقصیر طعنه های مادر شوهر ات هست   چه جلو روت... چه پشت سرت ... تاثیر می ذاره 

حرف دیگران شوهر ات سرد می کند ،،،    نسبت به شما 

هر موقع طعنه می زنه که بابات خوب کاری کرده زن دوم گرفته تو   هم مثل مادرتی 

شما بگو درسته که بابام زن دوم گرفته ولی رابطه شخصی شون به خودشون مربوطه به تو و دیگران مربوط نیست 

بگو مادر من خیلی شیر زنه که به خاطر بچه‌ها ش داره هوو داشتن تحمل می کنه

بگو وفاداری هنر می خواد که هر  زن و مردی ندارن 

به شوهرت بگو تو هنر داری برای زن و زندگی ات کم نذار 

چه محبت چه خرجی و....... بگو تو مثل بابام نباش

امکانش داره شوهر ات به سمت خودت بکشونی زندگی ات حفظ کنی؟؟؟ حداقل خودت خوش بخت بشی؟؟ 

دقیقا خانواده شوهرم مشکلی ندارند امیدوارم هیچوقتم نداشته باشن من غم کسی رو نمیخوام مم فقط میخوام ماد ...

سیمین خانم یه وقت سوع تفاهم پیش نیاد ،،،،  فکر نکنی می خواستم پز بدم که آره شوهرم خوبه 

کامنت هام بخونی منظورم متوجه می شی

اسمت رو بگو وقت پیاده روی یه عمود از طرف تو راه برم

قربونتت برم من لطف میکنی❤

بهاره دستت دزد نکنه

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم