2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الههههی بمیرم براش حتما خیلی تحت فشار .به اعصابش خیلی فشار اومده واسترس بچه ها رو گرفته حق میدم بهش ...

نمیدونم چیکار کنم بغض گلوم داره میکشم 

شوهرم آدمی نیست که بتونم به کمکش یکم روحیه مادرمو درست کنم 

داداشام عصبی شدن دست خودشون نیست که چیکار میکنن

پدرم که کلا ول کرده رفته خیلی بیشرفه البته اون خودش هزارتا بیماری داره ولی خیلی بدی بهمون کرد خیلی فرق گذاشت خیلی امشب هزاربار گفتم خدا ازش نگذره با اینکه دلم به حالش میسوزه 

صدقه بده و به خداوند توکل کن عزیزم.شرایط بحرانی پیش اومده اما میگذره.سعی کن بخداوند نزدیک بشی و مادرو تشویق کن به سمت خداوند بره تا قدرت پیدا کنید از این امتحان سربلند و خوشحال بیرون بیاین.خداوند با صابران هستش و وعده پیروزی داده

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

همش بخاطر بابام زندگیمون اینجوری شدمامانم خیلی حالش بده دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم

سلام شرایط شما مثل شرایط منه ...

امیدوارم خدا به قلب مادرت ارامش بده 

دوسال پیش دقیقا خونه ما مثل شما بود 

❤❤❤
صدقه بده و به خداوند توکل کن عزیزم.شرایط بحرانی پیش اومده اما میگذره.سعی کن بخداوند نزدیک بشی و مادر ...

مادرم خیلی ایمان داره 

مادرم خیلی زحمت کشیده 

همین الانم داره خیلی زحمت میکشه برامون پدرم اصلا ۱۵ ساله بهش خرجی نداده 

الان دیگه یکسالی هم میشه خرج خونه نمیده از وقتی من ازدواج کردم 

الان بهتر شده؟

از فشار زیاد رگهاش داغون شدند عمل قلب باز انجام داد...

الان قرص اعصاب میخوره البته این قرص رو سالهاست میخوره...علت زن گرفتن پدرت چی بود مادرم من که خودش پیشنهاد داده بود 

❤❤❤
چندساعت دیگه عازم کربلام حتما حتما برای حال مامانت وارامشش دعا میکنم الهی خدا بهش ارامش بده و دل خوش ...

مرسی عزیزم کلی با پیامت اشک ریختم 

مادرم میخواستیم امسال بره برا روحیش خوب بود ولی قسمت نشد باید بابام امضا میکرد بابامم مریض بود دیگه جور نشد 

مادرم خیلی ایمان داره مادرم خیلی زحمت کشیده همین الانم داره خیلی زحمت میکشه برامون پدرم اصلا ۱۵ ساله ...

چی بگم والله برا خرجی حتما شکایت کنید و مهریه رو اجرا بزاره...

پدر من ادم خوبیه 

خیلی هواش رو هم داره ...

❤❤❤
چندساعت دیگه عازم کربلام حتما حتما برای حال مامانت وارامشش دعا میکنم الهی خدا بهش ارامش بده و دل خوش ...

عزیزم زیارتت قبول خیلی محتاج دعام 

عمیقا خیلی حال بدی دارم برام دعا کن 

برای ارزوی محالم

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم