2777
2789
ببخشید اول یکاری کن از بابای... طلاق بگیره

بخاطر من ک میگه پیش خانواده شوهرت زشته و بخاطر داداشام که اینقد همینجوری عصبی و پرخاشگر شدن اینکارو نمیکنه 

همش میگه کاش همونموقع ک زن گرفت طلاق میگرفته الان دیگه خودش سختشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم خیلی ایمان داره مادرم خیلی زحمت کشیده همین الانم داره خیلی زحمت میکشه برامون پدرم اصلا ۱۵ ساله ...

میدونم عزیزم ولی الان باید بیشتر به خداوند که منبع انرژی هستش وصل بشین و از ته دل بهش اعتماد کنید که هواتونو داره که قدرت پیدا کنید تا از این مرحله سخت عبور کنین

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چرا خودش پیشنهاد بده مطمئن باش بابات کاری کرده مجبور به پیشنهاد شده

وقتی از ماجرا خبر نداری چیزی نگو قضاوت نکن 

بعد مرگ خاله ام دختر خاله ام که سنش بالاست و تو خونه مونده بود و بیماری خاصی داشت که کسی کمک نمیکرد مادرم گفت خواهر زاده ام رو بگیر ببرش دکتر و ...

البته اینها رو به خود پدرم گفته بود بعد من گفتم تو این حرفها رو زدی گفت اره گفتم اما الان پشیمونم!!!

خلاصه اینکه الان که مریضه رو تخم چشماش میذارتش هر موقع هر چی بخواد حتی ساعت ۲ باشه میره منطقه به منطقه رو میگرده میخره براش 

بابای من مرد هست 

برعکس کسایی که زن گرفتن ول کردن زن اول رو 

امسال کربلا نبردش گفت باید ۱۵ روزه ببرم برا زیارت خسته نشی 

خدا رو شاهد میگیرم هیچ فرقی بینشون نمیزاره حتی بیشتر به مادرم رسیدگی میکنه!!!

❤❤❤
چندساعت دیگه عازم کربلام حتما حتما برای حال مامانت وارامشش دعا میکنم الهی خدا بهش ارامش بده و دل خوش ...

منم دعا کن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

خودمم داشتم میمردم 

الان که دیگه اومد پیش داداشم منم اینطرفشون دراز کشیدم خیلی آروم شد و خوابید 

نمیدونم چیکار کنم حالش خیلی بد بود 

من هیچوقت از مشکلات خانوادم به شوهرم نمیگم مخصوصا از وقتی که سرکوفت مشکلاتشون رو بهم زد دیگه هیچ چیزی بهش نگفتم الانم نمیتونم ازش کمک بخوام که کمکم کنه چون بهم میگه درگیر مشکلات خانوادتی اصلا غمخوارم نیست 

خودمم منتظرم زنگ بزنن برای استخدامم هنوز زنگ نزرن اگ میرفتم سرکار هر ماه مسافرت میفرستادمش که آروم بشه ولی خدا از همه طرف درارو به رومون بسته 

ببخشیدا من جای داداشات بودم می‌گرفتم بابات رو جر میدادم 

نه خرجی میده ،،رفتع زن دوم هم گرفته ،،بچه ها هم که کردن مادر بیچاره انداخته ،،بی مسعولیت و ......

خدا مرد بد رو هزاران بار لعنت کنه 

وقتی از ماجرا خبر نداری چیزی نگو قضاوت نکن بعد مرگ خاله ام دختر خاله ام که سنش بالاست و تو خونه موند ...

آره خیلی مرد هست بابات  

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
آره خیلی مرد هست بابات

مرد تر ازش ندیدم ...با اینکه علاقه بهش نداشت گرفتش و کارهای درمانی اش رو تا الان انجام داده...

به قول خودش من واسه دل خودم هیچ وقت زندگی نکردم من اومدم که مشکلات بقیه رو حل کنم 

دختر خاله ام غیر از سن بالاش قیافه درستی هم نداره متاسفانه ۵۰ سالشه.

❤❤❤
مرد تر ازش ندیدم ...با اینکه علاقه بهش نداشت گرفتش و کارهای درمانی اش رو تا الان انجام داده...به قول ...

مرد بود همونجوری کمکش میکرد،نه اینکه بگیرتش رو مامانت،عزیزم

خودمم داشتم میمردم الان که دیگه اومد پیش داداشم منم اینطرفشون دراز کشیدم خیلی آروم شد و خوابید نمیدو ...

اخی عزیزم ان شاالله که خدا هرچی ب صلاحته واست رقم بزنه

کمک حال مامانتم هستی خدا حتما جوابتو میده

میدونم مامانت چه دردی میکشه

ولی ان شاالله زودتر ی خبر خوووووووب بشنوید حال دل همتون خوب بشه

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  
ببخشیدا من جای داداشات بودم می‌گرفتم بابات رو جر میدادم نه خرجی میده ،،رفتع زن دوم هم گرفته ،،بچه ها ...

داداشام بچه هستن 

زبون ندارن خودمم زبون مدارم

داداش بزرگم وقتی میخواد حرف حقشو بزنه به بابام گریش میگیره و همینجوری اشک میریزه بخاطر همین همیشه این موضوع مانعش شده که باهاش حرف بزنه خودشم میگه ولی پدرم خیلی بیشرفه لعنت بهش نمیدونی چه انتظاراتی داره از ما مثلادمیگه من م یضم باید شما منک ببرین دکتر شما دستپو بگیرین چه توقعاتی از ما داره فکر میکنه ما ۴۰ سالمونه اصلا ۴۰ سالمون هم باشه اون مگه چیکار کرد ک انتظار داره از ما 

الان داداشم یه دختری رو میخواد(دختره قبلا ازدواج کرده یبار) پدرم خیلی مخالف شدیده 

یبار داداشم بخاطرش خودکشی کرد پدرم میگه به درک پسری که میخواد آبرومو ببره خودشو بکشه بهتره دیگه میگم مرد و میگه نباید دختره رو بخواد

مامانم از اون روز ک داداشم اقدام به خودکشی کرد وداداش کوچیکم رفیق باز شد دیگا کلا از خود بی خود شده