بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وضعیت پیچیده رابطه با بازی بخت و عشق اجاره ای رو ازبین کلی سریال ترکی ک دیدم بیشتر دوست دارم
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
تو درم را بزن و اقای اشتباه وعروسهای فراریم قشنگ بودن
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
روحتی خبردارنیست تموم شده ۹قسمت تو ترکیه بود و دوساعته نشون میده اخرش فقط چون شبکه ی فوکس مجبورشون کرد اون هاهم باز تمومش کردن اما من دوست داشتم نمیدونم خوشت بیاد یانه
زندگی شاهانه قشنگه
از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
عشق اجاره ای فصل دو تموم شده؟؟ یکش رو دیدمبازی بخت هم دیدم.شخص دیگرو دیدی؟؟خیلی قشنگ بود دوسش داشتم
اره تموم شده
نه اینو هنوز ندیدم