2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میادخونمون اذیتم میکنه

186 بازدید | 11 پست

من تقریبا۵ساله ازدواج کردم ودست پختم هم خوبه وچندبارهم خونه پدرشوهرم ایناموقعی که پای مادرهمسرم شکسته بود براشون آشپزی کردم .ولی هردفعه خودش ودخترش میان خونمون بدون اینکه ازمن سوالی بپرسن یااجازه بگیرن میرن پای گاز وشروع میکنن به آشپزی ونظردادن سرهمه چی ..نمیدونم چکارکنم وقتی اومدن کلا نرن سمت آشپزخونه ..واینکه من بخاطر اینکارهاشون دعوتشون نمیکنم واوناسرزده میان..ویه مشکل دیگه مادرخودم وقتی میادخونمون بدون اینکه ازمن نظر بخواد کلی برنج میپزه وحیف ومیل میکنه و براش هم مهم نیست که مادستمون خالیه وهمسرم سالی یبار برنج ۵۰کیلویی میخره ودیگه نمیخره .ویاوقتی میاد خونم کلا فقط بفکر شکمشه و هی میپرسه چی میخای بپزی واگه غذاساده بگم میگه نع مانمیخوریم اماخونه پدرم میرم ازگشنگی تلف میشم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

وااای از دو طرف 🤦🏻‍♀️

خانواده ی همسرت تا میان دست به وسایلات بزنن بگو مادر جون چیزی میخواستین ، کاری داشتین؟ شما بفرمایین من میارم براتون یا من به فکر شام هستم عمراااا بزارم شما دست بزنین

وااای از دو طرف 🤦🏻‍♀️خانواده ی همسرت تا میان دست به وسایلات بزنن بگو مادر جون چیزی میخواستین ، کار ...

هزار بارمیگم اما خیلی بی شخصیتن

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه هم مادرشوهرم هم مادرت اینقدر دخالت میکنن به خاطر رفتار منفعلانه ای هست که انجام میدی حد و مرز بذار حتی با خانواده ی همسر، ی لیست بزن رو دیوار ، مواد غذایی و غذاهای هقته روش باشه، بگو طبق این لیست طبق این مقدار غذا میپزم که کم درنیارم، به مادرت بگو، دیگه با مادر خودتم رودربایستی داری؟ بگو همسرم راضی نیست غذا زیاد بیاد یا به اندازه بپز یا بذار خودم خدمتت رو بکنم، مهمون باش و من غذا بپزم

هزار بارمیگم اما خیلی بی شخصیتن

چند سالته گلم

باید خیلی محکم تر بگی ، جوری که انگار بهت برخورده 

زندگیتو سفت بچسب

عزیزم تا چند ماه دیگه میخوای مادر بشی و مسئولیت یه بچه باهاته ، باید خیلی قوی و شجاع باشی که از پس بزرگ کردنش بربیای و بچه ات ضعیف بزرگ نشه

الان مادرخودم بدتره .اصلا من ازش کمک نخواستم واسه روز زایمانم باخودش برنامه ریخته که بیاد وازمن مزاقبت کنه اونم ۱۰روز ..هرچقدر هم بهش گفتم نمیخاد بیای انگار نمیفهمه ومیگه توگناه داری امامیدونم هدفش فقط خوردنه ن اینکه کمکم کنه..حتی وسایل سیسمونی منو نفرستاده تاحالا که بفهمه کی زایمان میکنم یجورایی ازشوهرم زورش میاد ودلش میخاد مارو اذیت کنه

اینکه هم مادرشوهرم هم مادرت اینقدر دخالت میکنن به خاطر رفتار منفعلانه ای هست که انجام میدی حد و مرز ...

وای یبار اومد خونمون ۱۵روز موند بعدمن وهمسرم میخواستیم بریم مسافرت اونوقت بهش گفتیم مابلیط داریم که زودتر بره میگفت کلید بدین من میمونم بعدم خواستم برم کلیدخونتون میدم به سوپری سرکوچتون شوهرم دیگه داشت دق میکردمنم ازخجالت مردم آخرمن تنهایی رفتم وشوهرم موند تااینابرن

وای یبار اومد خونمون ۱۵روز موند بعدمن وهمسرم میخواستیم بریم مسافرت اونوقت بهش گفتیم مابلیط داریم که ...

خب یکم قاطعیت رو تمرین کن، چرا باید یکی ۱۵ روز خونه ات بخوره و بخوابه؟ همسرت باید باهات همراه باشه، اینجور که معلومه شما و همسرت جفتتون بی زبون هستین

بخداهروقت خونواده خودم بیان نزدیک ۶الی ۷میلیون خرجشون میشه اونم همسرم که شغلش بنایی هست ودرآمددیگه ای نداره

مادرهمسرمم که دیگه نگم تامیاد کلی حرف برعلیه خودم جلوروم به شوهرم میگه تادعوامون بشه اما خبرنداره که همسرم توی خونه ازمن مثل چی حساب میبره وفکرمیکنه پسرش ریس خونس

خب یکم قاطعیت رو تمرین کن، چرا باید یکی ۱۵ روز خونه ات بخوره و بخوابه؟ همسرت باید باهات همراه باشه، ...

چکارش کنم بعد۱۵روز که فرستادیمش رفت کلی پشت سرمون حرف زد پیش خواهربرادرام که بیرونم کردن وبعدش من کلا قطع ارتباط کردم بازم ازیه طریقی آشتی کرد حالا دوباره میخاد برازایمانم بیاد حالا گفتم به همسرم کلا زایمان کردم بهشون خبرنده که بعدش اگه زنگ زد بگم من دیگه زاییدم و حالم خوبه نمیخاد بیای

چکارش کنم بعد۱۵روز که فرستادیمش رفت کلی پشت سرمون حرف زد پیش خواهربرادرام که بیرونم کردن وبعدش من کل ...

منم سر زایمانم خامی کردم مادرشوهرم گفتم فک کن دو روز زایمان کردم بیست نفر مهمون دعوت کرد خیلی بد بود، منم سزارین ,اذیت شدم، بماند چقدر فتنه کرد، الان باردارم سه ماه آخر میرم خونه ی مادرم همون جا هم میمونم‌ ،بهشون میگم هر وقت دعوتتون کردم باید بیاین

منم سر زایمانم خامی کردم مادرشوهرم گفتم فک کن دو روز زایمان کردم بیست نفر مهمون دعوت کرد خیلی بد بود ...

ن من مادرشوهرم اصفهانی وازاونایی که اصلا ازمهمون خوشش نمیاد امامادرخودم اگه بیاد زنگ میزنه آجیم وشوهرش وبعدم مجبورم میکنه غذاهای خوب بپزم