2777
2789
عنوان

تنهایی بچه سه ساله

671 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

من یه بچه سه سال ونیمی دارم بچه آخرمه هیچکس حوصله شو نداره پیش خواهر برادرش که میره دعواش میکنن از اتاقشون میندازنش بیرون منم وقت ندارم باهاش بازی کنم اصلن حوصله هم ندارم دلم واسش میسوزه نمیدونم چکار کنم 

همش هم چسبیده به من از صبح تا شب کلافه م میکنه بعضی موقه ها سرش داد میکشم واقعن دلم واسش میسوزه

بهن بگین چکار کنم سرگرم بشه

😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مامان شدید برای چی؟بچه نیاز به همبازی داره و تموم کارهایی که میگین طبیعیه.باید وقت بیشتری براش بزارید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بزارش مهد . وگرنه در حقش ظلم کردی . منم دقیقا همینجوری بودم بچگیم    بچه های اینجوری اداب دوست پیدا کردن رو یاد نمیگیرن ...در اینده احتمال افسردگی شون میره بالا و رویا پرداز میشن 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

گناه داره

تو رو خدا دعواش نکن

سعی کن واسه دل خودت باهاش بازی کنی

همون چند تا جمله ای که دعواش میکنی رو بجاش قربون صدقش برو

از بقیه تو کارهای دیگه کمک بگیر

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
الان تو سنیه که هم بازی میخواد دنیایی اسباب بازی هم بخری فایده نداره سرگرم نمیشه

میدونم خوب .ولی اینا چیزایه که بچه ها خیلی دوست دارن چن ساعتی مشغولش میشن.کاریش نمیشه کرد دیگه .یا مهد بذاریش

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍

مهدكودك لازمه براي همه بچه ها وگرنه مشكل پيدا ميكنن.هرچند مادرها زير بارنميرن ولي بازي با گروه همسالان از سه سالگي به بعد مثل غذا براي بچه واجبه

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

مهد هم بزاری هرررررگز جای محبت تو رو نمیگیره

چطور واسه آشپزی و کارهای خونه وقت میزاری

حداقل ی تایم کوچیک براش وقت بزار و بازی کن

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

مهد ببر ولی ساعت کم مثلا 3 ساعت بقیه روز هم باهاش سر و کله بزن به خواهر و برادرش یاد بده باهاش مهربان باشن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الهی دلم سوخت

گناه داره خب  

احساس کردم خودم یک سال و نیممه کسی تحویلم نمیگیره  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مهد هم بزاری هرررررگز جای محبت تو رو نمیگیره چطور واسه آشپزی و کارهای خونه وقت میزاری حداقل ی تایم ...

بخاطر کار پدرش که دوهفته سرکاره دوهفته خونه به من خیلی وابسته س مثل چسب بهم چسبیده خیلی خسته میشم ازش ولی الان که خوابید واقعن عذاب وجدان گرفتم بخاطرش

😎