2777
2789

بخدا گفتنش هم برام سخته خیلی شوکه شده بودم حالم همون لحظه خیلی بد شد

توروخدا خیلی مراقب بچه هاتون باشین خیلی مث چشماتون هرجا میرن مراقب باشید

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه عادت دارم ته مونده غذاهام رو جمع میکنم میبرم واسه سگهای اطراف خونمون

امشبم رفتم تو کوچه ک بریزم طرف خونه ی ما یکم رفت وامد کمه تاریکم هست

خب خب

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یهو دیدم دوتا بچه زیر ده سال نشستن تو تاریکی من قشنگ پشت سرشون بودم اصلا حواسشون ب من نبوذ

دیدم اون ک بزرگتره کوچیکتره رو رو پاهاش گذاشته وگوشیش دستش داده بازی کنه وهی خودش تکون میداد

چن بار هی دقت کردم ببینم واقعن چیزی ک میبینم درسته یانه

دیدم اره بچه رو هی ب خودش میچسبونه وخودشو حرکت میده

وای حالم بد میشه اینچیزارو میشنوم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اون دوتا بچه خودشونم نمیفهمن چه بلایی سرشون اومده.... مقصر اصلی بزرگترهان

وای وای حالم دگرگون شد رفتم طرفشون گفتم شما خونتون کجاست برید خونتون دیگه نبینم اینجا بیاین ب اون کوچیکه گفتم چرا رو پاهاش نشستی گفتم نه ننشستم اون لحظه اصلا نمیدونستم چی بگم یکی از بچه ها رو میشناسم خونشون هم پسرام بلدن ولی نمیدونم درسته برم دم خونشون با پدرمادرش صحبت کنم یانه