2777
2789
عنوان

تنهایی بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 32 پست

براش دوست پیدا کن، تو کارهای خونه ازش کمک بگیر، نقاشی حتما حتما باهاش کارکن، رنگ انگشتی بخر توی حمامبده بهش کاشی هارو رنگ کنه یا شکلک بکشه روشون، دوچرخه سواری یا ماشین بازی، باهم برید بازار یا خریدای خونه رو باهم بخرید، ببرش مسجد یا جاهایی که مراسم مدهبیه هم دوست پیدامیکنه هم محیطش واسش خوبه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
مهد ببر ولی ساعت کم مثلا 3 ساعت بقیه روز هم باهاش سر و کله بزن به خواهر و برادرش یاد بده باهاش مهربا ...

خواهر وبرادرش بزرگن ۱۶و۱۳سالن اونا هم نوجونن مشکلات خودشونو دارن

😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهای من دوسالو نه ماهشونه دوقلوین همش دعوا میکنن سر هرچیزی سه چرخه دارن تو باهش خیلی بازی میکنن با ...

خدا حفظشون کنه ،دوتا که باشن باهم همبازی میشن خوبه مشکلی نیس

😎

پسر منم همسن پسر شماست

تو خونه ما شوهرم مدااااام پسرمو دعوا میکنه و بکن و نکن میکنه

هرچی به شوهرم میگم بچست و متوجه نمیشه کار درست و غلط چیه بازم گوش نمیده

ی مثل کوچیک بزنم

پسرم داشت با شیشه آب میریخت تو لیوان کل شیشه رو خالی کرد و لیوان که پر شد بقیش ریخت رو فرش...

شوهرم چنان دادی زد که من ترسیدم

بهش میگم بچست متوجه نمیشه اندازه لیوان و شیشه و ....

میگه خوبم متوجه میشه😣

من خیلی حوصله پسرمو دارم با اینکه واقعا تو کار خونه و بیرون دست تنهام 

اما شوهرم کلافم کرده و آرامشمو ازم گرفته

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
پسر منم همسن پسر شماست تو خونه ما شوهرم مدااااام پسرمو دعوا میکنه و بکن و نکن میکنه هرچی به شوهرم ...

منم همین مشکل و با اون دوتا بچهام دارم این بیچاره دست به هرچی بزنه سرش داد میزنن دعواش میکنن پسرمم که همیشه سربه سرش میزاره و گریه شو درمیاره واقعن کلافه شدم از دستشون 

😎
منم همین مشکل و با اون دوتا بچهام دارم این بیچاره دست به هرچی بزنه سرش داد میزنن دعواش میکنن پسرمم ک ...

حق داری عزیزم

اما اونها تقریبا از اب و گل دراومدن

فعلا هوای این یکی رو داشته باش

سعی کن اگه به کتاب و دفتر اونها علاقه داره براش بخری یا هرچیز دیگه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
درسته شما اذیت میشی ولی بچه ها لااقل سرگرم هستن با همدیگه

دخترم همیشه در حال گریه کردن از دست داداشش

بعض وقتا تو خواب با دادشش دعوا داره .با صداشون اعصاب منم بهم میریزه

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍