2777
2789
عنوان

مقاله انگلیسی

76 بازدید | 11 پست

سلام بچها کسی سایت مقاله انگلیسی بلده رایگان باشه با ترجمه‌  

خیلی بهش نیاز دارم

معرفی کنید

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
عزیزم در مورد واکسن کزاز برای بچه خطری نداره؟آخه میگن بچه ممکنه دیابت یا دوراز جون اوتیسم بگیره

نه عزیزم هیچ خطری نداره 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمقبلا در مورد برادر زاده تون تاپیک زدینچطوره حالشبهتر شده؟

سلام عزیزم 

آره خداروشکر حالش خوبه

خدا رو هزاران مرتبه شکر میخواستم بدونم چند وقتشه و کنترل داره؟

سه سالشه آره عزیزم  خداروشکر خوبه 😘

سه سالشه آره عزیزم خداروشکر خوبه 😘

الحمدلله 

خیلی براش خوشحال شدم

پسر منم همین مشکل رو داره 

ولی بی اختیاری داره 😭😞

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

الحمدلله خیلی براش خوشحال شدمپسر منم همین مشکل رو داره ولی بی اختیاری داره 😭😞

قربونت ❤️😘

عزیزم خوب میشه نگران نباش 

حتما ببرش دکتر ولی رفع میشه ی مدته 

تحت نظره ولی ....توکل بخدا

خوب میشه دلت قرص باشه 😘❤️