2777
2789
عنوان

کسی هست که بیشتر روزا خونه باشه

177 بازدید | 14 پست

تو خونه چیکار میکنین؟ دانشگاها تعطیله دوستامم هیچکدوم نیستن تنهای تنهام حوصلم خیلی سر میره... همش کتاب میخونم و فیلم میبینم ولی تکراری شده

شما تو خونه چیکار میکنین

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ساعت ۱۱ میخوابم بعد پا میشم یکم چایی و اینا میخورم بعد یکم با گوشی ور میرم بعد نهار بعد یه خواب بعدش فیلم شبام شب نشینی اکثرا میرم خونه عموم اگه نرم فیلم میبینم بعد خواب

با پسرم تنه تو خونه

حوصله هردومونم سرمیره

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همین سریال اینستا کتاب نقاشی 

البته کلاسم ثبت نام کن هنری مثلا من با ابرنگ میکشم کلاس رفتم خیلی ارامش میده 

تو ببین چی دوست دای کلاس موسیقی شنا نقاشی خیاطی اینا ثبت نام کن ی چیزیم یاد میگیری

منم همش خونه ام انقد تنبلم که نمیرم تو پارک کنار خونمون پیاده روی کنم

اخه هوا هم خیلی گرمه ادم سختشه با مانتو شال تو این هوا بره بیرون پیاده روی

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
اخه هوا هم خیلی گرمه ادم سختشه با مانتو شال تو این هوا بره بیرون پیاده روی

مثلا عصر یا صبح زود ولی من به شدت تنبلم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی